Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna niepewnosc...

jak to rozegrac

Polecane posty

w skrocie...bylam kiedys w zwiazku,ale przez lata bylam skrycie zakochana w innym..on tez byl (i jest )z kims,ale czulam ze tez nigdy nie bylam mu obojetna...nasz znajomosc nie wyszla nigdy poza mile slowa,zarty,rozmowy...potam na 2 lata stracilismy kontakt..ja rozstalam sie z dawnym facetem jestem sama..on nadal w zwiazku...szukal mnie...odnalazl,odnowil kontakt..pol roku dzwonil codziennie..spytalam o co mu wlasciwie chodzi...powiedzial w koncu ze bardzo mnie lubi,bardzo podobam mu sie i chyba sie we mnie zakochal...ze uwielbia ze mna rozmawiac ...dzwoni codzien,pisze smsy,a ja nie wiem jak z tego wybrnac..nie wiem o co mu jednak chodzi,bo stwierdzil ze chce by to zostalo na stopie kolezenskiej..mimo to wciaz dzwoni,wypytuje mnie o wszystko,chce wiedziec z kim sie spotykam itp...chce zakonczyc ta znajomosc,bo nic z tego nie wyjdzie...jak wyjsc z tego z klasa,by nie pomyslal,ze zerwalam znajomosc bo zaproponowal mi kolezenstwo?co byscie zrobily na moim miejscu..i dodam ze oboje jestesmy juz nie mlodzi:O

Gość a co w tym złego
że mu powiesz że ciebie taki układ nie zadowala?

nie chce by pomyslal,ze mi bardzo zalezy

Gość a co w tym złego
a co w tym złego? może jemu też zależy tylko nie wie czy może liczyć na coś więcej?? a po co by dzwonił??

Gość moskala
a może jakby zobaczył ze ci zależy to zakonczyłby tamten z3wiaz4ek i był z toba? bo nie jestes mu obo9jetna i moze on po prostu nie wie co robic

powiedzial mi ze moze byc tylko kolezenstwo,a codziennie dzwoni i pisze..zawsze mowi "caluje"...jak sie spotkamy to pocaluje Cie,itp...zawsze tak mowi,widzielismy sie przez tenczas raz i calowalismy:O on nie jest mi obojetny,ale nie chce rozwalac zwiazku..on jej nie zostawi,a z drugiej strony nie moze mi dac spokoju..ja tez sie "nakrecam" i czekam az zadzwoni ale nic z tej znajoosci nie mam i nie bede miec wiec musze ja zakonczyc....tylko jak?

Gość a co w tym złego
to najlepiej będzie jak mu prawde powiesz i już. po co się łudzić???

nie powiem mu ze mi zalezy...chyba po prostu powiem ze nie mam czasu i tyle...

Gość a co w tym złego
i dalej się będziesz łudzić. ile ty masz lat jeżeli można wiedzieć?