Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ykjjhg

gdzie w polsce moge znalezc takich facetów?

Polecane posty

Gość ykjjhg
Gość jojos
Na dworcu glownym na 100%

Gość w każdym akademiku
:D

Gość ykjjhg
ahaha dzieki ale nie sadze

Gość ykjjhg
a mozna wiedziec na jakiej uczelni? bo chyba nie u mnie?

Gość jojos
u nas na centralnym dworcu calymi dniami szlajaja sie tacy wlasnie

Może na koncercie Slipknota albo metallici ? :) No cóż... O gustach się nie dyskutuje

Gość ykjjhg
oj jareczku jareczku nie ja nie moge tu w polsce to gorzej niz w rumuni

Gość ykjjhg
ja nie wiem jak ktos z was nigdy swiata nie widzial to przezyjecie szok kulturowy tam sie wszyscy tak nosza, robia cos z wlosami e nie znacie sie a ty jarek,niby taki swiatowiec phi

Gość jojos
ja siedzze w kolbaskowie ino cale zcie i swiata zem nie widzial, tak sie u nas tylko noszso ci z centralnego w stolicy. a chopy na wsi to tylko w surducie i w gumiakach ino lazo caly dzien a z wlosami to nic nie robio tylko baby im obcinaja na miesiac z raz.

Haha nie jesteśmy światowi? heh .. A gdzie tym byłaś.. Ja w życiu zwiedziłem już wystarczająco dużo krai, żeby mieć stosowne porównanie. W niemczech może takich brzydalów znajdziesz.. Może na półwyspie skandynawskim jeszcze. A tak to nie wiem.. może jeszcze w rumuni

Gość agregat tFurczy
my z chlopakami sie tak nosimy, typowy styl angolskich bojsow, takie dresiarstwo angielskie. Inaczej mowiac PUNKS czyli SMIECI - DZIECI SMIECI, paletajace sie bez rodzicow i rodzin.

Gość ykjjhg
phi toz to muzyki swiatowe powiadam wam nie znacie sie

Gość ykjjhg
my z chlopakami sie tak nosimy, typowy styl angolskich bojsow, takie dresiarstwo angielskie. Inaczej mowiac PUNKS czyli SMIECI - DZIECI SMIECI, paletajace sie bez rodzicow i rodzin z checia zamienilabym to nasze dresiarstwo na ich stroj duzo mowi o czlowieku widac ze to wrazliwe chlopaki

Gość agregat tFurczy
na czym sie nie znamy? na tym ze to leszcze z angli przy ktorych biegaja setki spedalonych facetow zeby sie ten gowniany towar dobrze sprzedal? idz do marketu tam masz pelno roznego rodzaju gowna i jeszcze lepsze niz obrazki a frajerstwa tez jest jak widac sporo, glupota nie boli

Jak szukasz chłopca to spoko.. O gustach się naprawdę nie dyskutuje. Ale nie próbuj przekonywać innych do swojego gusta. Inni się śmieją z Twojego gusta tak jak ty z ich. Nie szukaj też poparcia na kafe bo tu cie tylko wyśmieją. Musisz sama być nudna jak szukasz sobie takiego nudnego faceta.. I mówie tu o wyglądzie a nie o tym, że oni są znani. Bo takiego "chłopaczka" nie znajdziesz.

Gość agregat tFurczy
co to? koszulka, na to garnitur, koszula z krawatem na to chamska skora, wloski opitolone na garnek, albo zarosniety jak wieprz, czy znowu wloski na zelowane i rozwichrzone. to jest styl? to tak samo jak panienki w anglii wszsytkie sa ubrane tak jak te na wystawie w NEXTcie. tandeta, wiecej polotu maja polskie dresy, co zreszta widac po tuningu samochodow ktory jest na najwyzszym poziomie w Polsce i robi go byle gowniarz a w anglii musisz oddawa samochod do specjalisty i udajesz ze masz styl. chociaz jedno i drugie to taka sama tandeta.

Gość eleonaora
no wlasnie wy patrzycie na nich i myslicie -pedaly, brudasy tydzien sie nie myja i tu jest widoczen to wasze zacofanie a ty mi z samochodami nie wyskakuj

Gość eleonaora
ja widze 100% faceta faceta faceta helooooooooooooo

Gość agregat tFurczy
brudasy? pedaly? bo to sa pedaly, ruchane w dupe za pieniadze wielkich koncernow, ktore daja sie opitolic na garnek jak pedaly. zwykle pedaly to som

Gość agregat tFurczy
sory niepotrzebnie obrazam pedaly, to sa gorzej jak pedaly to sa CIOTY!

"Helou"..haha Ty blondi .. Powalasz inteligencją

no właśnie gej to gej.. A ten to widać, że ma wrażliwą duszę artysty. Pewnie jeszcze płacze. W domu pewnie też by nic nie naprawił.

Gość agregat tFurczy
no dobra niech bedzie ze to sa BISEKSY, ale widac ze ciotowate takie, metroseksualne wyciete z magazynu. opitoleni przez wizazystow pedalow, czyi obrobieni przez pedalow wiec sa sami tez pedalami, ciotami bo to nie oni opitalaja ale saopitalani przez innych. ciapowate cioty

Gość eleonaora
Helou"..haha Ty blondi .. Powalasz inteligencją" tak nazywam sie mariolka wiesz ten teges ale jak widzisz za dresami nie latam "bo to sa pedaly, ruchane w d**e za pieniadze wielkich koncernow, ktore daja sie opitolic na garnek jak pedaly." moge wiedziec z jakiego miasta jestes lub jakiej dzielnicy warszawy? a jak juz to jest stylizacja na lata 90 80 wiec blagam jakie pedaly, sa zajebiscie mescy

Gość eleonaora
ale fakt jetsemy biednym narodem nie stac nas na dobre ciuchy

Gość agregat tFurczy
nie stac? mnie stac. buty Dunhama, Garmonta, Timberlanda, Ecco itp. Spodnie armani na codzdien nosze poza tym levisy i inne dobrze skorjone marynary Yves Saint Laurent, tez inne fajne mniej znanych firm kurtka skorzana peter werth, rewelka! Zajebiste welniane grgube swetry Hilfigera i kilka innych bluzy lewisa itd. do tego kupa super koszul roznych producentow, srednio po 40-60 funciakow nie zadne tam smierdzace sunset suits, z krzywym prostackim krojem, wszsytko pierwsza kklasa zero sstucznych mateialow, tyle miesci mi sie w szafie. pewnie cos pominalem ale to i tak styka

Gość u mnie pod blokiem
Są tacy. Może trochę starsi, ale podobieństwo uderzające. Piją żołądkową koło śmietnika.

Gość Agregat mu aż Furczy
:D