Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolor zapachu

Czuję się zdradzona, słusznie ?

Polecane posty

Gość kolor zapachu

Witajcie Przeglądam NK swojego faceta i widzę jego komentarze ( już z czasu kiedy się spotykaliśmy ) typu: Mój Boże kolejny cud swiata zimą rozkwitają najpiekniejsze kwiaty itp. Jest mi strasznie przykro. Ja czegoś takiego nie usłyszałam od niego. Czy słusznie się czuję?

jesli moj facet pisalby takie komenatarze na nk to poczulabym sie jakbym byla z gejem:o jakis mnie odpycha od facetow piszacych takie romantyzmy wypociny:o blllleee i mialam bym to w dupie:D

Gość kolor zapachu
Rozmawiałam z nim jakiś czas temu na ten temat ( dziś zobaczyłam te z cudami swiata ale są już z tamtego roku) i wykasował ten o którym wcześniej mówiłam. Teraz nie dodaje wcale komentarzy. Jest mi z tym nie fajnie. Obcym babą potrafi gadać takie rzeczy a ja???

Gość fredek
net ma to ,że czujesz się wolny /a anonimowy/a ( choć to brednie ) i można np kaczora wyzywać od .... lub tuska a real jak to real .......

Gość kolor zapachu
Nk nie jest anonimowa. Więc nie można sobie pisać co się chce i jak się chce w nadziei ze nie zostanie to zauważone.

Gość kolor zapachu
czy ktoś jeszcze sie wypowie??

Gość kiepawe
ja tez kiedys przeczytalam komentarz mojego narzeczonego pod zdjeciem jego kuzynki (!) i tez nie bylam zachwycona :( napisal cos w stylu kwintesencja urody czy jakos tak - laska miala jakies takie artystyczne zdjecie. Glupio mi sie zrobilo.. do mnie tak nie mowi.. :(

Gość kolor zapachu
No właśnie.... może wszystko odebrałabym inaczej gdybym i ja usłyszała coś podobnego. O jasna cholera. Szlag może człowieka trafić. Powiedziałam mu o tym. Powiedział,ze to było dawno i że wtedy nie znał mnie dobrze. Co to za tłumaczenie? Nie mogłam dokończyć rozmowy z powodu osob trzecich ale zrobię to w lóżku.

Widocznie nie spelniasz jego oczekiwan jako kobieta, ja na NK mam mnostwo pochlebnych komentazy od facetow co maja dziewczyny i zony, a te glupie france maja do mnie pretensje, czy to moja wina ze sa pasztetami. Trzeba dbac o siebie :)

Gość kolor zapachu
Anatholka To nie jest podyktowane tym,że nie spełniam oczekiwań. Nieskromnie jest tak o sobie mówić ale jestem atrakcyjną kobietą. Nie mam absolutnie problemu z facetami. I nie chcę opisywać całej historii ale jemu podobam się dużo dłużej niż jesteśmy razem.