Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestem Bogiem

jak mąż i żona

Polecane posty

będe mieszkać ze swoim chłopakiem... wszystko ładnie pięknie tylko, że on oczekuje ode mnie obiadków, sprzątania, wszystkiego a dla mnie to brzmi jakby chcial zamknąć mnie w 4 ścianach i żebym mu podawała pod noswszystko co chce... no i jak mam mu powiedzieć, że ja jeszcze nie jestem gotowa na takie życie? ja chce sie bawić, być niezależną, albo chociaż żeby w naszym życiu było troche szaleństwa... bo jak widze co on juz tam sobie planuje to jakis głosik podpowiada mi \"uciekaaaaaaaaaaaaaaaaaj\"!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pomysl takie zamieszkanie
razem pokarze tobie jaki on jest na codzien a nie tylko w cukrowych warunkach na umawianych randkach zobaczysz czy sprzata po sobie czy jest przyjacielem gdy jest tobie zle czy pomaga na codzien w atakich zwykłych rzeczach jak zakupy czy wyniesienie śmieci??//// jak tego nie robi lub nie bedzie robił jak zamieszkacie razem ZOSTAW GO NIE POTRZEBNY CI GRAT W DOMU zastanów sie to dobry test dla was dwojga bez zobowiązan

tzn. my już mieszkaliśmy razem 2 razy po 2 miesiące na wakacjach... ale to bylo inaczej bo przy rodzicach, i robił niektóre rzeczy ze wzgl. na nich. a tak czasami spedzamy w domu sami razem weekendy i jest stos naczyń, to on oczywiscie nie umyje, wszystkie brudy musze mu palcem pokazać może wtedy po sobie posprząta. z drugiej strony tak jak mowisz zawsze w gorszych momentach pocieszy przytuli, pojdzie do apteki, kupi tampoty i zrobi wszystko. jedyne co robil sam to czasem gotowal - ale to glownie dania z paczki, potem i tak po soie nie pozmywał. jak mam mu przemowic do rozumu że takie rzeczy nie naleza tylko do kobiet i on tez moglby cZASAMI wykazac treoche inicjatywy i sam pozmywac rozwiesic pranie czy pościelić łozko do cholery

Gość najlepiej wprost i bez
ogródek. Faceci nie rozumieja podtekstów, chyba że chodzi o seks w pracy - wtedy łapia każdą aluzję