Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuuuuj fuuuuuj fuuuuuuuj

wstałam sobie dzisiaj rano a tu patrze na poscieli....

Polecane posty

wy,kurwiście ogromny kleszcz!!!! 💤 myślałam,że się zrzygam a obok spał mój psiak !!! :o jak to mozliwe w ogóle, kupuje preparaty na kleszcze a wczoraj wieczorem całą ją przeczesałam sprawdzałam czy nic jej się nie wbiło...przecież zauważyłabym takiego ogromnego kleszcza tym bardziej ,że pies jest mały !!!!! :o psiak już ze mną nie będzie spać 💤

normalnie szok !! :o spasione bydle, nie wiem skąd on się wziął, przecież sprawdzałam wszędzie czy ma jakieś kleszcze, czesałam ją itp itd...a tu taki ogromny 💤

Gość jfdjcjfjf
rownie dobrze ty moglas go przyniesc z dworu

ale jak?:o nad jeziorem byłam z psem w niedziele , tam jest las to często łapie jakieś kleszcze ale jak wracam do domu całą ją sprawdzam, w sumie codziennie wieczorem po spacerach..a mi się żaden nie wbił...

Gość jfdjcjfjf
skad wiesz ze sie nie wbil? mogl sie napic i odczepic zanm zauwazylas. moglas tez na ubraniu przyniesc (co czesto sie zdarza) ale nienapity by wielki nie byl

Gość jfdjcjfjf
albo we wlosach na glowie

nie nie ja go na 100% nie miałam, mam manię sprawdzam sie co chwilę, włosy, cialo, pachwiny itp itd wiec ja go nie przyniosłam :( chyba,że na ubraniu, ale niby jak ,on był już taki spasiony że szok, nawet się nie ruszał w życiu nie widziałam tak olbrzymiego fuj to jest wstrętne :( mieliście kiedyś kleszcza?:(

Gość jfdjcjfjf
ja nie mialam, ale widzialam ich sporo, moj pies nosi obroze przeciwko kleszczom ale i tak po nim czasem chodza tyle ze obroza chroni go przed wbiciem sie kleszcza w skore, mama nie raz na ubraniu przyniosla, a brat kilka lat temu mial z tylu glowy wbitego