Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwesterrrrrr

Moja kobieta na pokaz...

Polecane posty

Gość sylwesterrrrrr

Moja zona jest bardzo ladna kobieta , zadbana i wszyscy mi jej zazdroszcza.... ale nie wiedza ze w domu nie robi nic oprócz pindulowania sie , malowania paznokci ...nie gotuje bo jej sie nie chce , jest balaganiara , woli isc do kolezanki na plotki niz dbac o dom.... a seks ....dzis nie , bo nie mam ochoty , jutro nie , bo jestem zmeczona , innym razem .....daj mi spokoj .... czasami mam jej dosyc ....mysle ze lepsza zona bylaby szara mycha niz taka pani milejdi .... nic tylko sie wypindrzyc , wystawic cyc aby kumple widzieli i patrzyli z pozadaniem .....i jeszcze mi mowia ...ale ci zazdroszcze , zobacz na moja , przytylo jej sie troche ...... nie powiedzialem mu , ale pomyslalem ze chetnie bym sie zamienil... bo moja to tylko na pokaz .....czy ktos tu tak ma

Gość gfhthdfsgajf
Piszesz tak trochę po babsku.

Gość sylwesterrrrrr
ale wtedy nie mieszkalismy razem:( cieszyłem sie ze mam taką piękną kobiete przy sobie...

Gość bułcia
a pustak?

Gość proponuję Ci kawę
wygląda to tak Pan młody do kolegi: Ale jestem szczęśliwy! Stary, zobacz na tą kobietę, najlepszy seks w moim życiu, a dzisiaj zostanie moją żoną Panna młoda do koleżanki: Ale jestem szczęśliwa! Dzisiaj zrobiłam ostatniego loda w życiu.

Gość ja bym szybko doprowadził ją
do stanu używalności, oj szybko :classic_cool: chodziłaby jak szwajcarski zegarek :)

Gość kobieta dojrzała1
albo jedno albo drugie:P

trzaśnij ja raz a porzadnie po tej pięknej buzi:classic_cool: albo zrób dzieciaka:D

chłop nie jest od pieluch:classic_cool:

od zawsze to baby sie tym zajmowały i tak powinno być🖐️

Gość koza prawie uwiedziona
po co ten post ????????i tak się facetom nie dogodzi........

Gość fddvuidfzgydf
przynajmniej ci obiad ugotuje i nie chodzisz głodny:(

Gość dlaczego sie tak teraz przyjęł
znam ten problem mam kolezanke, ktora dokladnie jest taka jak opisujesz :O wyglad super , zadbana ale tylko na zewnątrz :O w domu brud smród i ubóstwo i an nic nie ma czasu, ale jak moze miec czas jak ciagle siedzi u fryzjera, kosmetyczek, kolazanek na kawie facet juz przymknąl na to oczy , pracuje po 16 godzin dziennie zeby jak najwiecej byc poza dpomem seksu zero , bo on astrasznie wieczorem jest zmeczona, pytam się czym ? wspołczuje facetowi, ale jak tu pomoc , jak kobieta jest ograniczon ai nie przyjmuje zadnych uwag ani rad ? na dodatek mowi ze jak mU sie nie podoba to niech wypierdala :(

Gość fddvuidfzgydf
od tego mam żone

Gość nie od dziś wiadomo
że takie wypindrzone kruleffny to oziębłe flądry o temperamencie zdechłej ryby. To jest prawda znana najstarszym góralom. Ty jej nie znałeś więc wtopiłeś.

Gość fddvuidfzgydf
piękne kobiety to suki:o szkoda ze sa az tak podniecajace:(

Gość nie od dziś wiadomo
a cojest podniecającego w rybie której aktywność seksualna to rozłożenie odnóży łaskawie raz w miesiącu i przekonanie że facet powinien za to dziękować niebiosom bo ma mozność obcowania z takim bóstwem????

Gość i tu tkwi sedno sprawy
faceci to prymitywy nie potrafią dostrzec piekna wewnetrznego zachowuja sie jak psy:(

Gość i tu tkwi sedno sprawy
wiem to dokładnie, zarówno mój facet jak i mój pies rżną się ze mną dokładnie tak samo :(

Gość pajlottt
moja ex tez taka byla... non stop tylko siedziala w lazience...wydawala cala kase na kosmetyki i sukienki... nie robila nic...nie gotowala. gdy sprzatala to tylko pozornie...zmiatala wszystko z widoku. potem doszedl internet...i zdrada...wielokrotna zreszta. gdy poznalem moja obecna kobiete, najpierw poznalem jej wnetrze...potem oczarowala mnie uroda. niektorzy moi kumple mysleli o niej jak o Twojej zonie...za moimi plecami proponowali jej schadzki. gdy ja jednak poznawali blizej zmieniali zdanie i teraz pragna jej jeszcze bardziej. ogolnie mam sliczna ,mloda, inteligentna i naprawde uczynna dziewczyne :) a Tobie radze postawic sprawe krotko....albo sie zmieni albo ja olej... kwestia zdrady predzej czy pozniej sie pojawi... wierz mi