Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwesterrrrrr

Moja kobieta na pokaz...

Polecane posty

Gość nie od dziś wiadomo
nie chodzi o wewenętrzne piękno gdy jest się szpetnym na zewnątrz Ładnym trza być ale oprócz tego trzeba mieć wrodzony temperament i fantazję. Kobiety przesadnie dbające o swoją urodę, skupione wyłącznie na kosmetykach, ubraniach, fryzjerach -tworzące z ciała sztuczny twór, balsamujące je jak zwłoki - tak naprawdę nienawidzą cielesności, bliskości i tego wszystkeigo co się składa na seksualność. W dodatku niezdolne do uczuć i emocji. To po prostu oziębłe flądry.

Gość pajlottt
zgadzam sie... moja ex to taka wlasnie fladra moja obecna jest sliczna ale nie biega po solarach i nie wydaje fortuny na kosmetyki... ma poprostu taki typ urody ,ze wystarczy jej kredka do oczu, ladnie przyciete wloski i juz :) a charakter ma... hardy ale to jej w zyciu pomaga. szanuje ja za osiagniecia. eks niestety nie miala czasu aby rozwijac sie intelektualnie czy zawodowo... musiala robic sie na bostwo :D

Gość selllen
mówicie tak jakby ładna zadbana kobueta = pusta głupia itp :O nie uogólniajcie!! ciekawa jestem jakie wasze kobiety sa - brzydkie ale dobre, czy piękne ale głupie?? nie żartujcie...... są ładne i fadne, mądre, zaradne a sa i brzydkie, puste i leniwe

mówicie tak jakby ładna zadbana kobueta = pusta głupia itp absolutnie zaprzeczam temu stwierdzeniu !!!!!! ale jesli taka kobieta spedza czas tylko i wylacznie na tym by ladnie wygladac zapominajac ze zycie nie kreci sie wokol niej to bardzo przepraszam ale musi byc pusta ...........

Gość i tu tkwi sedno sprawy
ładna kobieta=pusta tak było od zawsze tylko dlaczego faceci na takie uwage zwracaja:o

Gość selllen
jeśli spędza czas tylko na malowaniu się, pindrzeniu, itp to znaczy że wcale nie jest ładna! :D:D Ładna to ta, która nie musi spędzać na upiększaniu tyle czasu ;)

Gość selllen
bo tacy którzy na taka dziewczyne uwage zwracaja sami sa PUŚCI :P :D

są ładne i fadne, mądre, zaradne a sa i brzydkie, puste i leniwe to bardzo tendencyjne stwierdzenie tak bedzie lepiej : ladne, brzydkie, madre, glupie, zaradne, leniwe ot taka mala roznica by nikt nie przeczytal ze tylko ladne sa zaradne i madre :) ....bo to nieprawda :)

Gość poza tym jest różnica między
ładna (w sensie estetycznym) a pociągająca myślę że faceci wiedzą o co chodzi

selllen jeśli spędza czas tylko na malowaniu się, pindrzeniu, itp to znaczy że wcale nie jest ładna! ..... :D masz racje nie wpadlem na to :D

selllen bo tacy którzy na taka dziewczyne uwage zwracaja sami sa PUŚCI i w ten sposob obnazylas autora tematu :classic_cool:

Gość selllen
:)

dalbym sobie glowe uciac ze zauwazylem szyderczy usmiech na twych ustach ....;) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość selllen
szyderczy............? nie! :P miał być miły ;)

Gość moja bratowa
to taka sama fladra, mieszka z moimi rodzicami-krolewna nic nie robi nonstop oglada katalogi i mysli co by tu zamowic. biedaczcze dupa urosla bo tylko je i spi ,

Gość msu msu msu
kurczę, żeby trafić na takiego pindrującego się pustaka i leniwca, to też trzeba mieć niemałego pecha, w końcu świat nie jest złożony tylko z pięknych, ale głupich i brzydkich, ale mądrych.

Gość selllen
:P

Gość oł jeeP słit pozdroffka
🖐️

Gość thj7k6k88l778l
kolejne dziecko emo:P

Gość pani fotograf
moja kolezanka tez wyglada ładnie gorzej tylko jak sie wchodzi do jej domu.syf ,kiła i mogiła ona zawsze pachnaca i w pełnym makijazu a w domu smród maz wieczorem robi zakupy i gotoje obiad maja trojke nastoletnich dzieci ona zwyczajnie nie robi nic oprócz pindrzenia sie i picia piwa