Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z brzuchem

dlaczego w tych czasach nie myslą o antykoncepcji?

Polecane posty

Gość będzie ci jeszcze bardziej
oprócz kościoła w każdej miejscowości jest przychodnia zdrowia i sądzę że przyjmują w niej ginekolodzy. Nie chce się czytać, idzie się do lekarza i pyta o to, co interesuje. Kościół przyjął dogmat, że seks po ślubie, ale nie powinien sie wypawiadać w sprawach, na których się nie zna. To tak, jakbys poszła do krawcowej spytać jak naprawic samochód...

Gość a do jakiego wieku dla Ciebie
dziewczyna w ciąży być nie powinna? piszesz że na bank matce podrzuci itp, do jakiego wieku? Bo na osiedlu jest u mnie dziewczyna taka, ma 29 lat, facet za granicą, nie mają ślubu, dziecko podrzuca ciągle swojej mamie, na obiadki chodzi do mamy, na wszystko bierze kase od niej a to co chłopak zarobi przewalają A tydzień temu urodziła 16sto latka! Przerąbane ale.... on trochę starszy i mieszka u niego, nie będzie podrzucać matce bo nie musi, poza tym za daleko. Nie wiem jak skończy szkolę, teraz robiła ją indywidualnie w domu...... nie każda się puszcza.......a i z tym chłopakiem to od dawna dawna są razem Także jaki wiek jest zły? bo ja myślałam że nie ważne jaki wiek tylko po prostu warunki