Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 Potrzebuję profesjonalnych porad.I jakie parametry kamery by były potrzebne:O.Do tego czy z 100 meterów da sie zrobić dobre zdjęcie albo film jakimś badziewiem:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość forumowy mądrala Napisano Maj 30, 2009 idź trzepnij se wacka bo Ci nasienie uderza w potylicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Maj 30, 2009 tak zrobisz badziewiem nawet calkiem niezle fotki ale na statywie i z samowyzwalaczem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 Czy zamiast statywu może być np. rama z okna.Pomyślałem że by się przydały obrazki z życia rodzinnego.A ze 100 metrów czty da się zrobić dobre zdjęcie przy przybliżeniu optycznym 4 razy i rozdzielczości 7100000 pikseli :O?I jakie znaczenie mają tam szumy:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Maj 30, 2009 4x szalu nie robi ...na pikselach mozesz zyskac a szum zlikwidowac na kompie....czy moze byc ramka okienna ? oczywiscie strzelajac z aparatu na 100 to jak strzelac z kalasznikowa 250m nie opanujesz drzenia rak heheh nie trafil bys nawet w okno a coz dopiero uwiecznic osoby tuz za nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Maj 30, 2009 No to cienka sprawa a wydać ponad 1000 zł to dla mnie przynajmniej jak na razie to nie jest bagatelny wydatek:O.A takim jak opisałem z ilu metrów da się zrobić zdjęcie żeby dobrze wyglądało :O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach