Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghghghjh

czego oczekuje 20-latka od znajomosci z 29-latkiem ?

Polecane posty

Gość sdfghghghjh

Gość boskiego seksu

Gość i kasy
:classic_cool:

Gość i orgazmow nie z tej ziemi

Gość tgst
to dla ciebie duza róznia wieku ze pytasz?? a czego moze oczekiwac 19nastolatka od 40latka??

Gość bylam z takim
jego kumple obrabiali mi dupe ze jestem z nim tylko dla kasy co prawda nie bylo, wiele razy sie perzez to klocilismy a na koniec jak mnie zostawil okazalo sie z eto nie JA jego wykorzystywalam bo naprawde go kochalam tlyko ON mnie co do sexu ;/ lepiej szukac a granicach swojego wieku albo przynajmniej nie jakiegos don juana!!

doświadczenia życiowego i seksualnego, zdecydowania, że będzie wiedział, czego chce i jak to osiągnąć, pełnej samodzielności, że będzie wiedział, gdzie zabrać ją na spotkania oprócz klubów i dyskotek. spokoju, opanowania, wyszalenia się już w przeróżnych sprawach. i że będzie miał jakiś stabilny grunt pod nogami, a nie: \"studiuję i nie wiem, co będę robił w przyszłym miesiącu, a co dopiero po studiach\" :)

ja mam 21 lat, mój luby 30, i nie wyobrażam sobie teraz zerwać z nim i związać się z kimś w moim wieku, za bardzo spodobała mi się ta różnica wieku między nami, są w niej same pozytywne strony.

Gość bananowaaa
a może odskoczni od codzienności? a ty tego nie potrzebujesz....?

Gość bylam z takim
tyle ze tacy mezczyzni od 20 latki moga oczekiwac co najwyzej dobrej zabawy i sexu;] bo coz moze im imponowac w takiej pannie? nie ufalabym starszym facetom, ta roznica wieku zaciera sie u starszych ludzi tj kiedy panna ma 29 a on przykladowo 38 czy cos takiego

Gość bzduuura
ale bzdury piszecie, ja poznalam mojego ukochanego gdy mialam 20 lat, on mial 29, ja studiowalam, on pracowal juz, nigdy nie chcialam od niego kasy i nie bralam, teraz mam 27 lat, on 36 i nadal jest super, w przyszlym roku slub

"tyle ze tacy mezczyzni od 20 latki moga oczekiwac co najwyzej dobrej zabawy i sexu" - haha rzeczywiście, 20-latki nie umieją rozmawiać, one tylko się całują i dają dupy na imprezach :D jak dziewczyna ma poukładane w głowie, jest inteligentna i można z nią porozmawiać na każdy temat, to nieważne, ile facet ma lat, czy jest od niej starszy o rok czy o 15 lat, byle by tyle nie była jeszcze pustą imprezowiczką, a już dorastającą kobietą.

Gość hehe dfdgf
upppppppppp

Gość lilou
jak poznalam mojego mialam 20 a on 29, teraz jestesmy juz rok. i nie wyobrazam sobie zwiaku z kims w moim wieku. ja zyje saomdzielnie od 18 roku zycia i nie mam w glowie tylko imprez i wyglupow. a czego oczekiwac (poza nielicznymi wyjatkami) od moich rownolatkow? on ma przynajmnie j poukladane w glowie, wie czego chce, wyszalal sie juz troche wiec mu tyle glupot do glowy nie wpada. wie co robic w lozku, tez fakt :) dla mnie jest cudownie z takim facetem i moge sie od niego czegos nauczyc, a to wazne. Polecam!:)

Gość asica 244
a jak by to bylo pozniej? ona 41 lat, on 50... hmm

Gość Mandarynka1989
no wlasnie potem sie schody dopierio zaczynaja..

Gość jhnbvjh
tyle ze tacy mezczyzni od 20 latki moga oczekiwac co najwyzej dobrej zabawy i sexu;] bo coz moze im imponowac w takiej pannie? :D Inteligencja, Uroda ?, taka kobieta, to nie 17 z liceum, zwykle wie co chce robic w zyciu, albo studiuje albo zapieprza w warzywniaku. Dla 29 letniego faceta taka 20 latka moze byc idelana partnerka nawet na cale zycie. Dla faceta bedzie sie liczyc jaka jest jak sobie radzi w zyciu a nie czy jest pania buisnes women w jakim banku I nie robice zarówno z 29 faceta stetryczalego pryka, bo taki facet tez moze lubiec bawic sie na imprezach jak i z 20 latki, jakiejs niedojrzalej małolaty.

Gość jhnbvjh
"41 lat, on 50" W czym tu widzisz problem ?

Gość tylko sexu
przeciez oni zupelnie inaczej mysla no chyba ze ta panna jest jakas nad wyrraz dojrzala a facet opozniony..

Gość alko zabija..
ja mam odwrotna sytuacje,ja 30 a łazi za mna 20latek...Czego taki młodzik chce...