Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fetysz

Uwielbiam kobiece stópki

Polecane posty

Gość fetysz

Witam drogie Panie. Przedstawię się na początku. Mam na imię Rafał.. mam 23 lata i pytanie do was. Zastanawiam się czy pociąg do stópek u faceta jest czymś dziwnym. Jak reagujecie na to gdy facet podczas seksu bierze wasze zgrabne stópki do ust albo zaczyna je lizać między paluszkami. Dla mnie osobiście jest to czymś wspaniałym, nic innego nie podnieca mnie tak jak zabawy ze zgrabnymi stópkami. Oczywiście reszta też na mnie działa.. Ale Stopki i zgrabne paluszki to jest magia. Napiszcie w komentarzach w jakim wieku jesteście.

ja tam lubie jak facet zajmuje sie moimi stupkami a tak na marginesie nie pytaj kobiety o wiek

Gość 4556
taki właśnie fetyszysta chciał kupić ode mne na allegro buty, ale poprosił o zdjęcia na nogach:P wysłałam, ale butow nie kupił, wystawiłam więc ponownie, a ten znów prosi o zdjęcia tych samych butów na nogach i jeszcze pyta czy nie mam więcej butów na sprzedaż a nóżki mam niczego sobie;)

Gość 4556
Zloty, błogosławini ci, co nie widzieli, a uwierzyli:P

Gość fetysz
jak sie zmieszcza do ust to tak :) jesli jakas stopka ma ochote na to o czym owilem wczesniej i jest ze śląska.. piszcie :)

Gość 4556
w butach na szpilce wyglądałyby jeszcze bardziej sexownie, ale moda jest górą;) widzę, że szukasz na allegro;) tak, tam jest raj dla oka:) niekoniecznie jednak te buty z pięknych nóg są równie piękne i wygodne

4556 proszę daj fotkę :P ;) właśnie mało jest stopek z bucikami :o

Gość fetysz
złoty myślisz ze sie kobieta pokwapi na to aby wgrac fote na jakis serwer dla uległego fetysza :)). btw odłam takiego fetyszyzmu nazywa sie dokładnie: podofilia.

Gość pytam bo chcę wiedzieć
Mój facet uwielbia moje stopy, liże je, ssa, ogólnie jest ich wiebicielem. Dla mnie to OK, grunt że robi to z MOIMI stopami. Ale żeby mnie to szczególnie kręciło, to nie powiem. Czasem chce mi się z tego lekko śmiać, gdy z zachwyconą miną ssa moje palce u stóp - to takie idiotyczne... ale się oczywiście nie śmieję. Każdy ma prawo do swoich małych "zboczeń";)