Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słabodoświadczona

Jak przejąc kontrolę w łóżku?

Polecane posty

Gość słabodoświadczona

napiszecie że w pozycji na jeźdźca ale w tej pozycji jest mi wyjątkowo niewygodnie a poza tym szybko chce mi się sikać :o więc w jakich pozycjach mogę byc aktywniejsza?

Gość słabodoświadczona
69 chyba się jeszcze wstydzę :p może kiedyś, a jakaś inna pozycja żeby mu było dobrze ale za moja zasługą?

poloz sie na brzuchu on niech wejdzie w Ciebie , oprze sie na swoich ramionach i ty tylek gora dol , ew zaciskaj i puszczaj miesnie kegla

Gość super truper
Wyjmij spluwę i krzyknij : nie ruszaj się bo odstrzelę ci jajca . :Ó

Gość słabodoświadczona
a lubicie z zawiązanymi oczami? ale nie wiem czy sie zgodzi nie patrzec bo wiem że t\lubi patrzeć:p

Gość słabodoświadczona
ale to ja chce 'robić' on ma tylko CZUĆ :) przyjemność oczywiscie

jestem facetem my lubimy patrzec , widziec podniecenie na twarzy kobiety , posladki , piersi , ruchy... no ale to moje prywatne zdanie

Gość słabodoświadczona
i znowu oralnie? zawsze ten oral,wiem że tak lubi,dwa razy tylko robiliśmy to oralnie ale boje sie że w ten sposób zacznie inaczej na mnie patrzec albo straci szacunek:o nie czuje sie w tym zbyt pewnie

nie wygodnie Ci na jezdca w roznych wariantach przodem , tylem? na lozku , krzesle? Wy Kobiety nie macie zbyt wiele wariantow , malo pozycji est gdzie kobiea nadaje rytm

Gość słabodoświadczona
chciałąbm spróbowac na nim ale odwrócona tyłem do niego ale chyba będzie wypadał tzn nigdy nie próbowalismy i boje sie ze nie wyjdzie bo nie wiem jakie ruchy wykonywać i jak się wygiąć...

posadz go na krzesle , z poprzeczka miedzy nogami na dole, oprzyj o nia nogi i siadz na nim tylem a ruchy sama bedziesz wiedziec jakie was kreca , to raz , a ze bedzie wypadal czy cos , trudno trzeba sie w koncu nauczyc:) a jak facet traci prawictwo i ma wlozyc myslisz ze umie odrazu;-))) .. tak ze experymentuj

na krzesełku lub facet w pozycji siedzącej oparty o sciane fajne to jest a jak im wtedy dobrze

Gość słabodoświadczona
tak jak jest oparty o ścianę chyba spróbuję,a skąd wiesz że im wtedy jest tak dobrze?:D na krzesełku tez może być fajnie ale martwie sie czy w tych pozycjach bede sie mogła jakos swobodnie poruszać, w sensie na nim:p

wole ramiona no ewentualnie jak sobie chce na biust popatrzec to o jego kolana

Gość słabodoświadczona
heh tak ale ja pisałam że tyłem do niego bo przodem nie mogę:o albo boli albo chce mi się sikac od razu:o więc chciałam spróbować tyłem to z rękami na jego ramionach czy ścianie byłoby cięzko :p chyba raezcj na kolanach jak ktoś napisał :)

Gość słabodoświadczona
niby dlaczego?