Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jednorazowa

pomóżcie -dziewczyny

Polecane posty

Od dwóch miesięcy nie mam okresu. W dodatku od wczoraj bolą mnie jajniki po jednej stronie dziś, i jakby skurcze : < nie mam pojęcia co robić, pomóżcie :

Gość wielbiciel 82C
Technika posuwa się niesamowicie ale jeszcze nikt na podstawie przekazu słownego nie postawił diagnozy może to być torbiel guz lub zwyczajnie stres i przemęczenie . ginekolog i badanie krwi w przyszłym tyg.

Gość szacun
a ile masz lat jeśli mogę spytać?

Gość szacun
15? to normalne naprawde nie denerwuj się ale czas na ginka powaga

nienie, z odchudzaniem nie ma mowy, u mnie raczej przytyć by się przydało. Ale mam już tak, że odżywiam się normalnie i figura wciąż ta sama.

w sumie to..raczej nie. Ale wiadomo jak to jest w szkole i wgl -.- czasem mam gorsze dni.

Gość
idz do gina,. moze wahania wagi lub hormonalne? a moze cios ci sie kluje w srodku? odpukac... gin zrobi badania i wyjasni nie bedziesz sie stersowac najwyzej tabsy dostaniesz ja mialam cykl 20-47 dni losowo, okres przez min 8 dni pszlam do gina dzirewica bedac panie z rejestracji przywitaly jakze rozkosznym okrzykiem :to z czym przychodzimy, z ciaza?" (mialam lat 20), dostalam tabsy i okrez 3 dni, ledwo ledwo plamienie zero bolu i spokoj idz do gina on najlepiej bedzie wiedzial jak ci pomoc

chociaż..moja koleżanka nie miała okresu przez 3 miesiące... Mam nadzieję że niedługo dostanę : < ale w razie czego, załatwię wizyte u gin.

Gość
ja mialam stresa przy pierwszej sesji okresu brak przez 2 tyg, ale wiatropylna nie jestem tylko dziwne myskli mi sie kluly.. brak okresu wiecej niz 3 m-ce kwalifikuje do gina! :)

Gość kjcc
ja gdy nie mialam okresu przez 3 m-ce poszlam do ginka,zrobil usg,hormony i wyszlo PCO :( takze radze udac sie do lekarz.pozdrawiam