Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczowe_sloneczko

balsam i krem do wlosow z henna

Polecane posty

Gość deszczowe_sloneczko

chcialabym sie przezrucic na farbowanie henna i przegladam sobie na allegro. moze ktos wie, czym sie roznia: ZIOŁOWY BALSAM KOLORYZUJĄCY Z HENNA ZIOŁOWY KREM KOLOR. Z HENNA czy balsam i krem mają inne właściwosćci, czy któryś lepiej i dłużej trzyma kolor? ktoras z was farbowala i podzieli sie doswiadczeniami?

Gość cienkiwlossss
mozesz wkleic linki do tych stron na allegro

Gość deszczowe_sloneczko
ogolnie myslalam, ze ktos sie wypowie na temat balsamow i kremow. ale jesli chodzi o konkretne, to ja patrzylam tutaj: http://www.allegro.pl/search.php?string=z+henn%C4%85&us_id=2728255&country=1 i dwa pierwsze.

Gość cienkiwlossss
jak dla mnie to nie ma roznicy . tylko akurat venita nazwala to balsamem a inna firma kremem.

Gość deszczowe_sloneczko
a używał ktoś? chodzi mi o to, jak kolor wychodzi i jak się trzyma?

Gość cienkiwlossss
ja uzywalam venity ale mam tz siwe wlosy wiec wiadomo ze na nich kolory wychodza inaczej. zmywa sie szybko wiec mysle ze musisz sprobowac i zobaczyc. aha odradzam czarna czekolade bo wychodzi jakis fiolet i jak sie zmywa to nie za ciekawie to wyglada

Gość deszczowe_sloneczko
szkoda, ze szybko sie zmywa, ja wlasnie szuakalam czegos trwalego, ale nteresuja mnie rudawe/czerwonawe odcienie, a takie to rowniez szybko sie zmywaja z tych tradycyjnych farb.