Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmyslannnnniiiiiii

15latka zakochana w 10 lat starszym...

Polecane posty

... z neta,uwierzyla w jego czule slowka,ma ochote na sex,kocha,zakochana,ale czy on chce tylko zabawy bez grosza na duszy

Gość asdassdasd
czy zakochałabyś się w 5 latku? pomysł...

ona prawie 16,ale wciaz 15 , on zaraz 26 co o tym myslicie?

myślimy, że jak się mama dowie, to będzie ci skakał ojcowski pasek po tyłku z częstotliwością dość sporą.

Mam córkę prawie w takim wieku Pewnie bym do zakonu szybciej oddala niż pozwolila na taki związek 10 lat różnicy w tym wieku dziewczyny to przepaść On myśli o łóżku a ona powinna o nauce Miałam już lat 15 i 25 i wcale nie uważam sie teraz za stara dewote Po prostu zdrowy rozsądek

Gość -----------------
A jak prokurator sie dowie to objekt zakochania dostanie w doope

Gość beata22...
dziecko masz 15 lat on 25, przed taoba szkoly, studia praca, on jest doroslym czlowiekiem, ma chote przeleciec cie i tyle , pomysl ty bedziesz miala za 5 lat 20 a on 30 lata zobacz jaka jest roznica wieku

Gość -----------------
20 i 30 lat to juz troche inaczej,poza tym to mloda "zakochana" jak chlopak rozsadny da noge

Gość -----------------
oczywiscie przed "zabawa" z mloda da noge

Gość całkowicie czarny kot
"czy on chce tylko zabawy bez grosza na duszy" nie rozumiem tego zdania...

Gość ło jezujeży
bez grosza na duszy?? a co to znaczy?? facet, który bajeruje 15-letnie DZIECKO jest pedofilem. w wieku 15 lat nie ma "miłości" tylko zauroczenie i podjaranie tym, że "starszy koleś na mnie leci". miałam koleżankę, która w wieku 15 lat straciła dziewictwo z 25 letnim nauczycielem w-fu :-o nic dobrego z tego nie wyszło, tyle wiem.

on nie pracuje,ona w tym roku skonczy 16,ale wciaz ma 15,chodzi o moja kolezanke,wyglada na dojrzala kobiete ale jest rozsadna,ale o sexie mowic ze ma ochote z nim sie kochac...?

Jak dla mnie to różnica wieku nie ma znaczenia, ważne są uczucia między nimi. Fakt że dziewczyna jest młodsza i że może jeszcze nie znac znaczenia miłości ale kto wie może i zna. Facet może i tez się zauroczył kto wie to tylko przypuszczenia.

pewnie sie zauroczyl,pewnie nazywa to wielka miloscia,i ja juz swoja zona,ona o nim prawie nic nie wie,zna go z neta z miesiac czasu,on pewnie ukrywa swoje wady i to ze kobiety przez niego cierpia,a ona jest nim taka zafascynowana kochanie tylko kochanie

prowo :D a jesli nie to... ja mam lat 16 i ci dobrze radze: zablokuj go

Gość lajza z niego
on pewnie nią tak zakolowal,ze ona mysli ze on ja kocha, moze i ją kocha, ale jak jesli zna z neta i krotki okres czasu, chyba ze na seks, bynajmniej na sam seks uwazam ze powinna "lajze" olac. a dziewuszka pewnie szczyci sie ze jakies ciacho adoruje panienke, trzeba wziasc pod uwage, czasem rozpadaja sie zwiazki wlasnie przez takie glupie malolaty, bo odpowiadaja na jego cieple slowka,a widza ze on jest w powaznym zwiazku ..... zenada

Gość niesmaczne to
:///////// bardzo niesmaczne by 15,16 latka nie co myslala, bo pomyslec moze, ale umawiala sie na sex z 10 lat starszym mezczyzna i marzyla o byciu razem.. przed nia dopiero zycie, szkolne studia piekni mlodzi zdolni faceci a nie starzy kobieciarze

Gość ochydaaaaa//////
wyobraz se jaka bedziesz za 10 lat, wtedy powinnac chciec tego co teraz a teraz uczyc sie

Gość adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilka doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później (kiedykolwiek) żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com

taaa juz to widze ona by chciala do kina a on "na chate" taka roznica wieku ma sens tylko jak on ma 80 a ona 70, przynajmniej jedno pamieta jakie leki ma brac to drugie :D

Gość koteczek...23
moim zdaniem to chore...15 ,latka a 25 late...każde jest na innym etapie życiowym. jako 15 latka mysli sie o zabawie, ma się zupełnie inne podejście do życia niż w wieku 25 lat...trzeba zacząc zwracac uwagę na osoby w pokrewnym wieku.....

Dobra słuchajcie fakt to nie ma żadnej przyszłości, bo przeciez za młoda jest a on za stary tylko czy postawiliscie się na miejscu tej młodej nastolatki? Co ona ma teraz zrobić? Krytykować potraficie. jak byłam w jej wieku może nawet młodsza przechodziłam to samo. Rodzice powinni się tym zainteresować i w jakis mozliwy i skuteczny sposób pomoc jej zapomnieć o nim.

Jam mam 24 lata i z 15 latka to wiązał bym w 90% przygodę bo w tym wieku to dziewczyna(ka) jest jeszcze niestabilna emocjonalnie więc teraz ona mnie bardzo kocha a za pol roku innego . zawsze pozostaje te 10% że byśmy zostali razem ale to by głownie zależało od jej dojżałości co w tym wieku jest raczej niemożliwe.

Gość ja 22
Witaj rozmyslonnnna:)Wiesz co jeśli twoja koleżanka go kocha i jest to prawdziwa miłosc to niech się z nim spotka ale poproś ją żebyś z nią była.Na tym pierwszym spotkaniu.Też tak miałam teraz mam 22 lata i żałuje że mu nie wieżyłam ja miałam 15 a on 26 zakochał się we mnie miał żone i dwójke dzieci.Chciał odejśc ale ja nie wieżyłam że to zrobi i że naprawde kocha tak jak mówił.I wiem to zostaliśmy przyjaciółmi on wyjechał zagranice mieszkamy wioske od siebie dalej.Ja teraz mam męża i dzieci a jak się widzimy bo to męża kolega jest między nami chemia.I żałuje ja tego bardzo że nie wieżyłam:(A on dalej zakochany piszemy ze sobą rozmawiamy przez tel.Jesteśmy przyjaciółmi a uczucie jakie było wtedy dalej jest!!I teraz cierpimy oby dwoje:((

Gość ja 22
A co do tego co rodzice powiedzą między innymi dlatego ta miłosc odżuciłam byłam głupia:( Moja mama jak teraz wie o wszystkim jak nas widzi to mówi dlaczego tak zrobiłam przecież to widac że się kochamy:)A teraz cierpimy oby dwoje jak siebie widzimy to seraca biją jak szalone a oczy no coś nie do opisania..Moja mama sie dziwi jak tego jego żona nie widzi i muj mąż bo to widac jak tylko się nas zobaczy razem..:))A teraz cierpimy oboje naprawde nasz związek miał szanse przetrwac:)A ja taka głupia byłam i nie wieżyłam mu:((A teraz żałuje Więc jeśli to jest prawdziwa miłosc to niech walczy o niego niech z nim bedzie:)Ja też się z nim kochałam w wieku 15 lat tylko raz jedyny i tylko się całowalismy pare razy a miłosc jak była tak nadal jest!!!!

Gość A po co cierpicie
??? Wez rozwod z mezem i juz skoro to taka wielka milosc:)

Gość littttttttttosci
ale jaka milosc, skoro oni znaja sie z interentu,a rzeczywistosc moze ją rozczarowac. normalny facet nie ogladalby sie za 15,16 latkami.. musi byc zdesperowany, uwazam, iz szuka panienki, i pisze ze wszystkimi tak jak z owa 15latka, a ze inne sa madre to nie daja mu sie,a ta naiwna znalazla sie, a czemu niema kobiety w wieku przyblizonym do swojego? wydaje mi sie, ze moze i taki facet mial a moze i ma, ale takie kobiety 26 lat,wiedza czego chca, i nie daja sie ponizac i tak zbajerowac jak te malolaty...

Gość littttttttttosci
i podkreslasz ze z miesiac czasu... to nie milosc