Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

facet chcial sie ze mna przespac a ja chyba sie w nim zakochalam

Polecane posty

Gość madziulkaaaaaaaaaaa

na dodatek wiem ze jest w zwiazku ale ciagle o nim mysle to chore pomocy!!!

wydaje ci się przejdzie samo klina zabij klinem.w sumie miałam podobnie:O heh tylko ze ja go olałam zanim on to zrobił:P wiec tyle mojego:D

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
Sama jestem w ziazku z innym.Niby razem mieszkamy ale ciagle go nie ma bo jest kierowca zawodowym. Nie jest nawet przystojny ale zarabia wieksze pianiadze i mnie utrzymuje a ja treaz zakochalam sie w innym co chcial sie tylko ze mna przespac i co w koncu zrobilam :(

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
to wyzej to podszyw! ja tez go olalam nie spalam z nim a jednak:O ciagle mysle w dodattku jestem sama, a on w szczesliwym zwiazku i gdzie tu sprawiedliwosc?

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
cholera jasna to z kierowca wcale nie podszyw :o mysle zeby odbic tego co chcial sie ze mna przespac a wtedy zostawic obecnego chlopaka co o tym myslicie?

chciał się przespać i co zakochałaś się tak na pałę, bez rozpoznania taktyczne, zasobu portfela, bez sprawdzenia sprzętu faceta, co ty jesteś kamikaze.....

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
To ze sobie nie dalam wlozyc nie znaczy ze dokladnie nie obejrzalam jego sprzetu ;) ma sie czym pochwalic pozatym ja milosci francuskiej nie traktuje jako sexu czy zdrady :)

pozostało jeszcze , zasobność portfela i długość stania sprzętu, wymiary to nie wszystko, wąż wisielec dobry jest dla strażaków.

Gość nmmmmb
Zanim podejmiesz jakieś decyzje sprawdź go jeszcze w swojej dziurce. A najlepiej w jednej i drugiej Koniecznie sprawdź też smak spermy, to też ważne.

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
moze byc waz wisielec jesli gruby twardy ma portfel i gest ;)

Gość gość
Jak zostawił mnie chłopak świat się zawalił. To była jakaś masakra. Wiedziałam że nie jestem w stanie już pokochać innego. Skorzystałam z opcji można powiedzieć ostatecznej – rytuału na Jego powrót ze strony http://urok-milosny.pl . Nie wierzylam zbytnio w powodzenie, ale się zdecydowałam. I się powiodło. Wrócił, znowu jesteśmy w sobie zakochani i żyjemy sobie świetnie. Wybaczylam mu to że mnie zostawił, a on traktuje mnie jak księżniczkę.