Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

utrata masy ciała a okres w czasie przerwy

Polecane posty

Gość lena 1985

czy spadek masy ciały tak powiedzmy o 10 kg w ciagu ostatnich 8 miesiecy mógł spowodowac ze do tej pory regularne ja w zegarku krwawienie z odstawienia ( od 2 lat yasminelle) pojawiło się dużo wcześniej przy 20 tabletce i jest tak skape ze niczym nie przypomina krwawienia a tylko plamienie? Czy stres mógł też na to wypłynąć? Wiem ze stres czy utrata masy ciała wpływa na okres ale czy na to krwawienie co jest w czasie przerwy 7 dniowej między blistrami tez? miałyście coś takiego kiedys?

Gość lena 1985
up

Gość mia00
ja nie mialam tak, ale myslac racjonalnie taka sytuacja jest mozliwa, spadek wagi zawsze jakos sie odbija na organizmie, pozdrawiam

Gość lena 1985
moze ktos spotkał sie z taka sytuacja?

Gość SYlw84
Ja tak mialam, tzn. to krwawienie pojawilo sie po 8 miesiacach brania w ostatnim tygodniu tabletek. miesiac pozniej juz w 2 tygpdniu i tak zostalo - lacznie 3 tygodnie krwawienia i 1 tydzien spokoju. tabletki kazaly sie za slabe dla mnie i nie trzymaly okresu. moze u ciebie po 2 latach organizm tez chcialby zmiany? od odchudzania to okres zanika, raczej chyba by sie nie pojawil wczesniej.

Gość lena 1985
wiec nie moge byc spokojna o ich skutecznosc, i bede musiała sie dodatkowo zabezpieczac dopoki sie nie wyjasni sprawa... a po czy lekarz pozna ze to wina tabletek, jakie badania powinnam zrobic?

Gość lena 1985
tyle ze ten spadek wagi był całkiem niekontrolowany, znaczy nieplanowany...stres zrobił swoje

Gość lena 1985
jaki badania powinien wykonac lekarz abym stwierdzic dokładna przyczyne? czyli jesli to wina tabletek to musze sie zabezpieczac dodatkowo? nie chce wchodzic w jego-lekarza kompetencje ale czesto czuje sie zbywana przez ginekologów...taki pech ze nie mam do nich szczescia...

Gość lena 1985
up

Gość lena 1985
...

Gość lena 1985
up