Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ololoo-o

bukiet dla mlodej - kto wybiera?

Polecane posty

Gość ololoo-o

czy bukiet dla panny mlodej wybiera sobie panna mloda czy wybiera go pan mlody i przynosi?

Jak wybierze Pan Mlody -to może potem być problem ;)

Gość pokaż real foto
Co znaczy "kto wybiera"? Robicie tak jak wam wygodnie i jak chcecie:|

Gość pewnie ze panna mloda
a jak ci kupi brzydki? lub nie pasujacy? moze go odebrac i przywieźć. to tyle.

Przecież Ty idziesz do ślubu i chcesz mieć ładny bukiet :) To wybór jest prosty :)

Gość bukiet ślubny dobiera się do
sukienki i panny młodej... Tak więc Ty zamawiasz, a on w dniu ślubu odbiera i płaci :)

Gość ololoo-o
aa dzieki za odpowiedzi! bo prawde powiedziawszy to nie wiedzialam jak to wyglada. A moze ktos/ktoras z Was wie czy taki bukiet mozna kupic ponizej 150 zl? Bo ja robie tylko maly obiad weselny, raczej dosc skromnie bede wygladala i nie bardzo chce miec bukiet drozszy od sukienki... A podobno jak w kwiaciarni slysza ze to slubny to ceny zaczynaja sie od 150 zl wzwyz :/ Jak to jest?

Gość to nie mów że ślubny
powiedz, z jakich kwiatów, w jakiej kolorystyce i w ogóle podaj swoje wymagania, ale nie mów, że to na ślub. Powiesz, że mąż odbierze.

ja też bedę miała tylko mały obiad weselny. Nie cierpie wszelkich zbędności jakim jest dla mnie wielkie przyjęcie weselne. Dlatego z niego zrezygnowałam. Ha, posunęłam się dalej, bo jeśli chodzi o bukiet to nie chcę żadnego gdyż będzie mi przeszkadzał w tym całym zamieszaniu, a w gruncie rzeczy jest tylko ozdóbką. Zastąpię go pięknym kwiatkiem dopiętym do włosów, a rączki będę miała wolne. A jeśli chcesz bukiecik to proponuje mały by nie wadził w tych najważniejszych momentach.

Gość ololoo-o
A czy bukiet jest konieczny???? Bo ja sie w sumie zastanawiam czy to w ogole potrzebne jest czy to tylko taka sobie ozdoba "bo tak wypada". linka555 - na ile osob robisz przyjecie? ja na 30... o 30 za duzo... :P