Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodalaura

starzy ludzie -sex po 40

Polecane posty

Gość mlodalaura

zastanawia mnie czy starzy ludzie po i po 50 tez uprawiaja sex i żona robi facetowi loda?jakos niemoge sobie tego wyobrazic jakby miala sie to zaczynac,ze takie stary gosciu mowi do swojej starej zony czy ma ochote na sex czy jak?ciezko mi to pojac

Gość nie wnikaj dziecko

Gość abraja
ja mam 26 lat a mąz 40 i tak robie mu loda jesli juz koniecznie chcesz wiedzieć.Co ty sobie wyobrażasz ze ludzie którzy maja po 40 i 50 lat to jakies kamienie bez potrzeb?Myslisz ze seks sie uprawia tylko jak sie ma 16 lat/Sory ale chyba cos nie tak z toba...

Gość STARZY LUDZIE to dla ciebie
40 -latkowie??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wnioskuje ,ze sama pewnie masz ze 13 :O :O idz dziecko do ksiązek lepiej

Gość ło mamuniuuu to juz nie wnikam
nawet co myślisz o 70-ciolatkach :O :O

Gość marylka.
DZIECKO kochane ,czyzbys nie wiedziała ze trening czyni mistrza ,a trening wieloletni to ho ho ho

Gość aaaakkaaa
****** jakaś???? starzy po 50 wspolczuje ci!!!!!!!!!! to po 20 renta???!

Gość ergrde
co ty sobie gówniaro myślisz, czlowiek 40-50 letni to czlowiek w kwiecie wieku i z duzymi potrzebami, ja mam 25 lat moj mąż 43 i tak robie mu loda, i kochamy sie jak kazdy normalny czlowiek bo to jest naturalne , a wiesz powiem ci taka tajemnnice nawet 70-80 latkowie to robia jak sa dosc sprawni... takkk moja droga sex jest czescia calego zycia a nie przedzilu miedzy 13 a 19 rokiem zycia

Gość starulenka.....po 30-ce
:D rozbawilas mnie... Moj maz jest po 40-ce, ja po 30-ce i pol roku temu urodzil sie nam sliczny chlopczyk i zycie przed nami, planujemy kolejne dziecko. Starzy ludzie :D :D :D

Gość marokanskie rekodzielo
zapraszamy do obejrzenia nowych modeli marokanskich naczyn ceramicznych tagine w sklepie rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

Gość WESCIE sie ogarnijsce 55 lat
wiecie co ja mam 55 lat uprawiam sex raz dwa na miesiac zona robi mi loda i jet dobrze oby tak do 70 lat ;d

Gość kibolina
mlodalauro, a ja się nadziwić nie mogę i ciężko mi pojąć co za przyjemność mają z seksu takie dzieci jak ty? Przecież ty jeszcze swojego ciała dobrze nie znasz! Jesteś na etapie odkrywania tego, co najlepsze. Pewnie jeszcze w życiu orgazmu nie miałaś, a seks jaki masz zdarza się rzadko pod nieobecność rodziców w domu, pod kocykiem, albo gdzies po baletach w bramie bloku. Wolę fajny, ekscytujący, pomysłowy i zakończony wspólną przyjemnością seksik z mężem - to jest dopiero spełnienie. Byle jakie, instynktowne p.i.e.r.d.o.l.e.n.i.e się małolatów - ona zrobi mu loda (w 80% przypadków tylko dlatego on z nią chodzi), potem ona się rozdziawi na dowód miłości, on jej się zleje po pięciu pchnięciach i kleją głupa, że mieli bzykanko.

Hahahahaha starzy ludzie, o nie mogę :D Pracowałam z mężczyznami w przedziale 30 - 55 lat i jeżeli to są starzy ludzie, to co można powiedzieć o osobach 80, 90 i 100 lat?? Hehe dla mnie to prowokacja bo się autorka tematu już nie odezwała :P

Gość dwfgrgrg
gggtgf

przestancie pierdzielić, młodzi ludzie tak po prostu myślą, ja też tak myślałam, jak moja mama zaszła w ciążę w wieku 40 lat, to byłam przerażona odkryciem, że oni w tym wieku uprawiają sex!!!! Było to dla mnie druzgocące doświadczenie :D:D:D

Gość mirekmirek
na specjalne okazje biorę maxlong i walimy ssię jak domki w afganistanie

Gość gość
Szukam kogoś na seks telefon. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksualnymi. Moje fotki są tutaj:http://sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki

Gość gość
Ja mam 40,mąż 45 lat i staramy się o dziecko,syn ma 10 lat.

Gość gość
I każdy będzie myślał ze jesteś babcia a nie matką... Dziecko 20 lat, ty po 60tce...

Gość gość
Z jakiej wiochy pochodzisz, że babcią zostaje się u was w wieku 40 lat? :D

Gość gość
Bo w patologiach to już 40-tki zostają babcią. Znam taką jedną,zrobił jej dziecko alkoholik,urodziła mając 19 lat i jej córunia zaszła w ciążę z więźniem w wieku 17 lat i też urodziła córkę, błędne koło....

Gość gość
autorze poczekaj do 50 to się przekonasz na własnej skórze

Gość gość
autorko jak będziesz stara to pampersa dla swojego faceta będziesz wkładać i sztuczna szczekę a jak chcesz to se rób co chcesz