Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wira wira

biore anty i schizuje

Polecane posty

Gość wira wira

biore anty ale mam chyba jakies schizy. Raz rano mnie zamdlilo, krecilo mi sie w glowie. Pobolewa mnie brzuch czasem co kilka dni, dwa dni troszke mnie piersi bolaly. Ale biore anty regularnie, nie bylo wymiotow ani biegunek. czy moge byc w ciazy?? czy raczej niemozliwe i schizuje juz???? kurcze, mam juz dwojke dzieci i nie chce wiecej

Gość abraja
to tylko działanie hormonów.Jesli bierzesz je regularnie nie palisz zbyt duzo i nie pijesz to możesz być spokojna juz nie schizuj pozdrawiam

Gość trtr
Schizujesz. Przestań.

Gość wira wira
dzieki, nie pale wcale ale podczas tego cyklu bylam na imprezie i troszke mi sie popilo,a czy to ma jakies znaczenie???to picie?

Gość podnoszeeeee
jakie bierzesz?

Gość wira wira
yasminelle, a co?

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeee
tak sie pytam, ja bralam azalie i okropnir sie czulam - zawroty głowy, senność, mdłości okropne - odtawilam bo nie moglam wytrzymac. Tez mam nadzieje ze w ciazy nie jestem:)

Gość wira wira
ja te biore juz pol roku, raczej nie zdarzaly mi sie takie sytuacje jak teraz. Ale nie mowie ze sie zle czuje caly czas, to zdarzylo sie tak jak pisze, tylko raz w tym cyklu. Ogolnie to nie narzekam na samopoczucie i czuje sie bardzo dobrze