Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczynka_999

wysoki cholesterol przy niedowadze i bardzo aktywnym trybie zycia

Polecane posty

Gość koniczynka_999

Witam! Zrbilam sobie ostanio badania i jestem w strasznym szoku - otoz wyszedl mi podwyzszony cholesterol ( tzn, nieco ponad gornymi granicami normy, ale jednak, ponad nimi). Poczytalam sobie w internecie, co tu z tym fantem zrobic. I co pierwsze polecaja wszystkie strony? Schudnac! No, bardzo fajnie, tylko, ze ja waze obecnie 45 kg, nigdy w zyciu nie przekroczylam wagi 47kg i jak schudne,to watpie, zeby bylo to bardzo zdrowe dla mojego organizmu. Patrze dalej: obwod talii ma byc do 88cm. Swietnie, moj wynosi akurat 57. Lecmy dalej - kaze sie prowdzic aktywny tryb zycia - coz, ja z racji zawodu prowadze aktywny tryb zycia, w ruchu jestem nie godzine dziennie, a czesto ponad osiem, dziesiec. Dieta - no przyznaje, nie jestem wegatarianka. Jem mieso, ale nie uwazam, zebym jakos strasznie przesadzala z tluszczami. Jem sporo ryb ( kocham sushi), bardzo duzo jajek, warzywa, owoce, czasem przekasze cos slodkiego. jakos sie nigdy nie najadam, bo nie moglabym pracowac. Wiec skad mi sie wzial temn podwyzszony cholesterol i co zrobic, zeby go obnizyc???

Gość zakwaszenie
Wejdź na forum "zakwaszenie organizmu".

Zioła Tybetańskie przy okazji odchudzania i zmiany szybkości przemiany materii bardzo dobrze czyszczą organizm z różnych toksyn. Dodatkowo to zdrowy i sprawdzony sposób na obniżenie cholesterolu i pozbycie się zbędnych kilogramów. Polecam wszystkim szczerze z autopsji.

Gość pokaz za darmo
geny, stres..... albo blad w badaniach zrob jeszcze raz pozdro