Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutno jest bez Ciebie

K O C H A N I E

Polecane posty

Na przyszłość wybiore się do Ciebie Wybiorę Ciebie na długie lata lata pokory i skupienia pokory na zawsze i od ręki na zawsze w słowie, czynie i geście geście miłosnym i logicznym(...) w zrenicy ten profil i smak ukryty ukryty w samej sobie w twoim słowie w samej sobie... ❤️

Gość ty chlop czy baba

Gość bardzo zle
😭

Gość ładne to
ktos juz to wczesniej wklejal . mogloby byc dla mnie, ale nie jest 😭

Gość ładne to
😭 przez Twoj topik bede ryczec caly dzien

Gość ty chlop czy baba
nie mozesz powiedziec? pizdo jedna?

Gość nie poznaje cie
piekny poczatek:)

Między nami nic nie było Między nami nic nie było Między nami nic nie było! Żadnych zwierzeń, wyznań żadnych. nic nas z sobą nie łączył - Prócz wiosennych marzeń zdradnych; Prócz tych woni, barw i blasków Unoszących się w przestrzeni, Prócz szumiących śpiewem lasków I tej świeżej łąk zieleni! Prócz tych kaskad i potoków Zraszających każdy parów, Prócz girlandy tęcz, obłoków, Prócz natury słodkich czarów; Prócz tych wspólnych, jasnych zdrojów, Z których serce zachwyt piło, Prócz pirwiosnków i powojów, Między nami nic nie było! Adam Asnyk

Gość ty chlop czy baba
cipoooooooooooo

Gość ty chlop czy baba
z pracy piszesz ?

Smutno mi, Boże! - Dla mnie na zachodzie Rozlałeś tęczę blasków promienistą; Przede mną gasisz w lazurowej wodzie Gwiazdę ognistą... Choć mi tak niebo Ty złocisz i morze, Smutno mi, Boże! Jak puste kłosy, z podniesioną głową Stoję rozkoszy próżen i dosytu... Dla obcych ludzi mam twarz jednakową, Ciszę błękitu. Ale przed Tobą głąb serca otworzę, Smutno mi, Boże! Jako na matki odejście się żali Mała dziecina, tak ja płaczu bliski, Patrząc na słońce, co mi rzuca z fali Ostatnie błyski... Choć wiem, że jutro błyśnie nowe zorze, Smutno mi, Boże! (...) :(:(:(

Gość ty chlop czy baba
kasuja Tobie te topy ale widze ze za kazdym razem zakladasz nowy odradzasz sie jak "Fenix z popiolow"

Gość ty chlop czy baba
czyli jestes kobietka :-)

Gość ty chlop czy baba
słowacki asnyk hmm

Gość ty chlop czy baba
nie podszywaj sie swinio pode mnie :-0

Juliusz Słowacki Rozłączenie Rozłaczeni – lecz jedno o drugim pamięta; Pomiędzy nami lata biały gołąb smutku I nosi ciągłe wieści. Wiem, kiedy w ogródku, Wiem, kiedy płaczesz w cichej komnacie zamknięta; Wiem, o jakiej godzinie wraca bolu fala, Wiem, jaka ci rozmowa ludzi łzę wyciska. Tyś mi widna jak gwiazda, co się tam zapala I łzę różową leje, i skrą siną błyska. A choć mi teraz ciebie oczymma nie dostać, Znając twój dom – i drzewa ogrodu, i kwiaty, Wiem, gdzie malować myślą twe oczy i postać, Między jakimi drzewy szukać białej szaty. Ale ty próżno będziesz krajobrazy tworzyć, Osrebrzać je księżycem i promienić świtem: Nie wiesz, że trzeba niebo zwalić i położyć Pod oknami, i nazwać jeziora błękitem. Potem jezioro z niebem dzielić na połowę, W dzień zasłoną gór jasnych, w nocy skał szafirem; Nie wiesz, jak włosem deszczu skałom wieńczyć głowę, Jak je widzieć w księżycu odkreślone kirem. Nie wiesz, nad jaką górą wschodzi ta perełka, Którąm dla ciebie wybrał za gwiazdeczkę – stróża; Nie wiesz, że gdzieś daleko, aż u gór podnóża, Za jeziorem – dojrzałem dwa z okien światełka. Przywykłem do nich, kocham te gwiazdy jeziora, Ciemne mgłą oddalenia, od gwiazd nieba krwawsze, Dziś je widzę, widziałem zapalone wczora, Zawsze mi świecą – smutno i blado – lecz zawsze... A ty – wiecznie zgasłaś nad biednym tułaczem; Lecz choć się nigdy, nigdzie połączyć nie mamy, Zamilkniemy na chwilę i znów się wołamy Jak dwa smutne słowiki, co się wabią płaczem. ❤️👄❤️

Gość ty chlop czy baba
chyba zaczernie sobie nick :o

Gość wow wow wow
Słowacki wymiata.... Uśmiecham się, bo trochę zbieżności widzę z własnym życiem..:))

Gość ty chlop czy baba
eee tego znaczy w Slowackim sie kochasz ?

Gość ty chlop czy baba
ale to bedzie tylko platoniczna milosc taka niespelniona :-O

Gość wow wow wow
:D ze Słowackim? Oczywiście, że tak :D

Gość wow wow wow
Dam Tobie radę. Jak drzwi są zamknięte,to użyj "wytrycha" ;))