Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 37 tc

czy bóle podobne do miesiaczkowych...

Polecane posty

Gość 37 tc

czy bole takie jak przy okresie sa moze objawem zblizajacego sie porodu albo chociaz tego ze cos juz sie zaczyna dziac?? Czy ktoras z was tak miala i w niedlugim czasie urodzila??

Gość co ile te bole

Gość do 37tc
Jak jestes juz 37 tydz mozesz juz miec jakies zwiastuny porodu:) Kazda kobieta ma inaczej,ale mysle ze cos w stylu boli miesiaczkowych moga swiadczyc wlasnie o zblizajacym sie porodzie:) Trzymam kciuki za ciebie!!! Powodzenia ci zycze:)

To bóle przepowiadające poród,ale to nie znaczy że będziesz rodzić np dzisiaj możesz urodzić np za dwa tygodnie

Gość 37 tc
nie sa regularne... tzn mialam je jakies 2 dni temu w nocy... obudzil mnie bol ale to nie byl skurcz tylko tak jakby ciagle mnie bolal brzuch podczas okesu... byl ciagly tak przez 15 min i pozniej przeszedl... i wczoraj wieczorem mialam podobnie tylko trwalo to dluzej bo przez jakies 2 godz... myslalam ze to skurcze ale mialam juz przepowiadajace i to nie bylo od nich podobne...

Gość co ile te bole
Jak nie regularne to moze jeszcze potrwać,nawet i dwa tygodnie.To bóle przepowiadające.A może poprostu ze zmęzenia brzuch Ci się napina.

hehe nie byl skurcz? wlasnie te bole ktore przypominaja bole okresowe to sa skurcze :) ja mialam tez tak zaczelo sie z pon na wtorek pol nocy nie spalam tak mnie bolalo a w srode bylam juz na porodowce

Gość 37 tc
wydawalo mi sie ze to nie skrucz dlatego ze mialam juz przepowiadajace i wtedy to na prawde czulam jako skurcz ktory trwal kilka sek przechodzil i za kilka min znow go mialam... a teraz jest inaczej tzn boli caly czas tak jak bol podczas okresu ktory trwa dlugo a nie jak skurcz tylko chwilke...

to dla swietego spokoju jedz na ktg do szpitala i wszystko bedzie jasne :) skoro to u ciebie nie byl skurcz tylko cos innego to ja nie wiem co to bylo bo ja mialam tylko takie skurcze plus bóle krzyżowe czyli wrazenie ze ktos ci nerki na żywca wyrywa :)

Gość ggggggggggggggggg
Bole jak na okres zazwyczaj towarzyszą rozmiękczaniu i skracaniu się szyjki macicy. Ja mialam takie bóle w 36tc i po 2 dniach wypadł mi czop, ale to niczego nie zmieniło, bóle przeszły, teraz jestem w 41tc i na poród sie nie zanosi niestety

witam bardzo ciekawi mnie ten temat i jak to było u was. jestem w 35 tyg ciąży wczoraj przed godz 18 i przed północą miałam kilka regularnych skurczy co 7 minut ale przeszły i się nie pojawiły jak do tej pory, dodam że to moja druga ciąża przy pierwszej nic takiego nie czułam przed porodem.

Gość uuppuuppuuppuupp