Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to już

czy to juz pomózcie!!

Polecane posty

Gość czy to już

1. jaki jest mozliwy najwczesniejszy objaw ciaży? 2. kochałam sie z męzem dokladnie w owulację ktora byla 26-27 maja. Dzis jest 1 czerwca i co chwile chce mi sie siku, czy to może byc 1 objaw ciaży? Do miesiączki mam jeszcze tydzień (około 10 czerwca).

Gość Kendra Luz
do 10 czerwca na pewno nie jest tydzień! ZA WCZEŚNIE NA JAKIEKOLWIEK OBJAWY DZIECIAKU ILE TY MASZ LAT :o:o:o ???

Gość czy to już
po prostu pytam bo mozliwe ze bede miec okres 8 czerwca (tak jak w maju tez mialam 8 ale ponieważ mi sie przesuwaja wiec pewnie gdzies okolo 10 przyjdzie, od 1 do 8 czerwca to chyba tydzien nie??)

Gość co ile te bole
mozliwe.Ja przy pierwszej ciąży też siusiałam bardzo często na dlugo przed spodziewanym okresem.W sumie po tym sie właśnie zorientowałam ze jestem w ciąży.

Gość czy to już
no wlasnie bo ja nie moge się nigdzie konkretnie dowiedzieć czy juz w tydzien po planowanym zaplodnieniu (a doszlo by do niego w ubiegly wtorek) juz mogę spodziewać sie jakis objawow? bo obecnie na testy jest za wczesnie ale ciagle latam do toalety, niektóre dane podaja, ze dopiero po 2 tygodniach, niektore ze od razu, więc sama już nie wiem, prosze nie wyzywac tutaj ludzi od dzieciaków bo chyba moje pytanie nie jest z natury "kochalam sie przez bielizne" tylko bardziej powazna rzecz i oczkuje normalnej nie zlosliwej odpowiedzi

Gość już głupieje przy tej pogodzie
Za wcześnie na cokolwiek. Te częste oddawanie moczu to raczej dlatego, że sobie wkręcasz, a nie z powodu ciązy.

Gość Kendra Luz
Zgadzam sie. Nakręciłaś się za bardzo i dlatego oddajesz często mocz. Za wcześnie na objawy JAKIEKOLWIEK :)

Gość 37 tc
u mnie zanim wyszla ciaza na tescie to pierwszymi objawami byly okropne bole piersi a szczegolnie sutkow tak ze jak stanik ich dotykal to bolalo jak djabli... no i bylo mi tak strasznie mokro... uplawy byly takie jak podczas dni plodnych... heh... i strasnie jadlam ogorki w occie :) test wyszedl mi dopiero 2 dni po spodziewanym okresie bo wszystkie wczesniej byly negatywne...

Gość wikajakas
no co Ty! 5dni od seksu to ledwo co plemnik do jajeczka dotarł, jeszcze pewnie się nie zagniezdził w ścianie macicy zarodek za duzo myslisz...

Gość co ile te bole
Ja sikałam już kilka dni po stosunku,i nic sobie nie wkręcałam,wręcz myślałam że przeziębiłam sobie pęcherz.Dopiero na kilka (2może3)dni przed spodziewanym okresem pomyślałam że moze to ciąża,zwłaszcza że zaczęły mnie boleć piersi,a nigdy wczesniej mnie nie bolały.Pierwszy test zrobiłam 2 dni po spodziewanym okresie,wyszedł negatywny a kolejny,tydzień później był już pozytywny. Dodam że przy drugiej ciąży miałam zupełnie inne objawy...

Gość 234gh
mój pierwszy objaw to ból prawego jajnika jak przy owulacji, uderzenia gorąca i bardzo mnie męczyła praca to co normalnie nie sprawiało u mnie zmęczenia tak wtedy dyszłam jak parowóz.

Gość czy to już
kurcze nic sobie nie wkręcam, naprawde latam jak głupia co godzinę-dwie do toalety i nie sikam tylko kropelkę tlyko normalnie jakby dawno nie sikała więc to mnie zastanowiło no ale ok, widzę ż ei tka trzeba poczekac, najczęstszym objawem jest jednak chyba ten ból piersi a mnie nic nie boli jeszcze więc...

Gość kirli
Jak dla mnie masz zapalenie pęcherza moczowego. Objawy ciąży zaczynają się gdy zaczyna w organizmie narastać poziom hormonu ciążowego - BetaHCG, a dzieje się to dopiero jak zarodek zagnieździ się w ścianie macicy, co w Twoim przypadku może mieć miejsce dopiero teraz.