Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

effectka

Fantazje erotyczne Polek

Polecane posty

Właśnie przeczytałam ranking i podobno najbardziej popularną fantazją wśród Polek jest przespanie się ze sławną osobą.... Chyba nie... Myślę, że Polki nie są takie ograniczone... Co wy Panie na to?? Założyłam post na kokieteria.pl - zróbmy lepszy ranking

Gość Allie
Ja nie fantazjuje o slawnych, a raczej o jakichs bezimiennych, silnych, meskich osobach. Np. lubie sobie wyobrazac, ze przychodzi do mnie jakis seksowny elekryk czy hydraulik i sie kochamy dziko, ze zdecydowana dominacja z jego strony. Albo lubie fantazjowac, ze umawiam sie na randke z facetem z czatu i on totalnie mnie zniewala. Albo ze ide sobie latem jakas pusta droga, w zwiewnej sukience i sandalkach i koles sie zatrzymuje, oferujac mi podwózke. Potem zawozi mnie do lasu i kochamy sie na masce samochodu itp. Dodam, ze to tylko fantazje, a w zyciu tak nie robie.

... a szkoda prawda?? że tak się nie da... To już jakiś głos. Bo jak sobie pomyślę, że kobiety fantazjują o seksie z Pazurą to aż mnie ciarki przechodzą...

Gość ja ja ja
Przespać się z kimś sławnym??? to koszmar nie fantazje :-) Moja jest przespać się z nieznajomym tak po prostu spojrzeć sobie w oczy i już oboje wiemy o co chodzi.Nigdy tego nie zrobię bo aż taka odważna nie jestem :-/ dlatego to będzie już do końca tylko "moja fantazja" ;-)

Gość mikaaa mikaaa
A ja mam fantazje żeby mój wujek Stefan, który jest pomocnikiem babci klozetowej na dworcu PKP w Szawarach zerżnął mnie wystruganym przez siebie kołkiem osinowym na oczach pasażerów czekających na peronie 3 na pociąg relacji Zakopane-Warszawa.

Gość lizak 1112
Polki najbardziej lubią oddawać mocz do ust mężczyzny!

Gość lizak 1112
Lubią też jak mężczyzna wącha i całuje ich nogi, które są w rajstopach.

Gość S. fantazjuję o
- o tym że jestem u ginekologa i on mówi na moja cipkę "cipka" i w ogóle robi jakieś niegrzeczne aluzje, doprowadza mnie do orgazmu reką, zeby mi pokazać jak go osiągnać (nie to ze nie wiem :P) aha zawsze ma on ok 50 lat i jest trochę obleśny - o tym że to ja jestem tym ginekologiem (facetem) i przychodzi do mnie nastolatka i tak ja traktuję jak wyżej - o seksie z kilkoma mężczynami (ale ja jestem traktowana jak księżniczka i rozpieszczana) - o seksie z moim dawnym przystojnym, żonatym wykładowcą - o seksie z moim kolegą prawiczkiem (którego wprowadzam w świat seksu, a on jest taki zagubiony) - o tym ze jestem jedną z nagich dziewczyn stojących w rzędzie, które kazdy facet może bezkarnie zmacać to te najczęstsze :)

ja tak naprawde to mialam wiele, ale niespelniona mam tylko jedna: trzech facetow na raz, biora mnie jak tania dziwke, ostra jazda - posuwaja mnie w obie dziurki jednoczesnie a trzeci w usta i wszyscy w tym samym momencie spuszczaja mi sie na twarz :classic_cool: niestety nie sadze zeby mi sie to kiedys spelnilo, bo za bardzo kocham meza 🖐️

Gość fantazjuję
Moje fantazje nie mają twarzy, ale generalnie kręci mnie zakazana miłość - seks z największym wrogiem, nieznajomym, a ostatnio nawet z księdzem :D

Gość Red Rabbit
bardziej niż sławni kręcą mnie w fantazjach mężczyźni umundurowani-policjanci,strażacy,żołnierze...;-D Hm,mundur podkresla męskość;)) I bynajmniej nie są oni nieznajomi-wręcz przeciwnie,najsympatyczniejsze fantazje są z facetem który staje się,powiedzmy -kumplem od zabawy;)

Gość gość
trójkąt z dwoma panami, ewentualnie może być ich trzech

Gość gość
Jeżdżę motocyklem scigacz czarna skóra kominiarka kask nic nie widać anonim chętnie spelnie fantazję kobiety sexu z nieznajomym

Gość namiętne fantazjeee
Fantazje? Ostra dominacja ze strony faceta w klimacie bdsm. Ja związana, zakneblowana, on ubrany w spodnie, z paskiem w ręku, na zmianę bije mnie tym paskiem po pupie i pieśc***alcami. A potem odwraca mnie i mocno ściska moje sutki i znowu paskiem uderza mnie po ci/pce i piersiach. A potem odwraca mnie na kolana tyłem i piperzy od tyłu. Na końcu ściąga knebel i namiętnie całuje i mówi że mnie kocha ❤️

Gość gość
Fantazjuje o 1 gwałcie 2 lizaniu cipki innej kobiecie 3 prawiczku księdzu 4 kilku facetach naraz 5 dominacji

Gość Mężatka1234567
Dominujący facet w seksie:P

Gość gość
wszystkie chcą dominujących facetów, a robią wszystko żeby zrobić z nich piz@@ ..... i pantofle ...

Gość gość
Sztuka by się nie dał :-)

Gość gość
baba chce miec kolesia od kasy, robienia dzieci i siedzenia cicho a potem na forum : maaaarzę o brutalnym seksie z dominujacym facetem ..Smiech na sali , zastanówcie sie trochę