SAmAntAnia3 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 czy mozna zrobic test ciazowy w czasie okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a poco jak masz okres Napisano Czerwiec 1, 2009 to w 99 % nie jestes w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_87 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 A w jakim celu skoro nie jesteś w ciąży...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_87 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 Aaa, już widzę że masz 15 lat... Dziecko... :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SAmAntAnia3 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 poniewaz sa przypadki ze jest sie w ciazy i ma sie okres. TAk 15 lat ty stara dupo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
terri 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 przeciez to ze ma sie okres na 100% nie wyklucza ciązy! Znam przypadki, gdzie okres normalnie sie pojawil a kobieta była jednak w ciązy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_87 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 Nie okres, a plamienie! Zacznijcie to w końcu rozróżniać!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justynko dziecko Napisano Czerwiec 1, 2009 dopiero 4 dni temu okres mi się skończył, normalny jak zawsze i co? w sobotę 2 kreski na teście i beta dodatnia a dziś wzrosła :) okres miałam taki jak zawsze, obfity, żadne plamienie i w ciąży jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbbbbbbbbbbbbbb Napisano Czerwiec 2, 2009 a jaką masz temperaturę???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach