Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agusiaaa27

W CIAZY 4 tydien - przestal bolec brzuch - czy to zle???

Polecane posty

jestem w Ciazy ok 4 tydzien - poczatkowo mialam lekkie bole brzucha -kilka razy w ciagu dnia - od wczoraj zero bolu jak reka odjal - czy to oznacza cos zlego ?????

mnie w ciąży brzuch praktycznie nie bolał wiec nie sadze zeby to był jakis zly znak. a u lekarza już byłaś?

jeszcze nie , jest na urlopie - termin mam na 25 czerwiec , ostatnia miesiaczka 22 kwietnia - wiec chyba okolo 4 tyg , test pozytywny.

no chyba nie myslałaś że całą ciążę będzie cię brzuch bolał? :) jak się denerwujesz to idz do innego lekarza, prawie miesiąc musisz czekać na tamtego...

Gość kirli
Ciąże liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Jeśli miałaś ją 22 kwietnia, to jesteś w 6 tygodniu ciąży i za chwilę zaczynasz 7. Może nic ci nie jest, każda z nas ma inny organizm. Ale ja 3 lata temu z dnia na dzień przestałam czuć jakiekolwiek objawy ciąży będąc w 7 tygodniu, po kilku dniach na USG okazało się, że płód obumarł, nie było widać bijącego serduszka. Dla pewności poczekałam jeszcze 2 tygodnie i diagnoza się potwierdziła, miałam łyżeczkowanie.