Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haslauw

Chyba zwariuję... Co się dzieje ?

Polecane posty

Gość haslauw

Na samym początku podkreślę że nie jestem na ogół paranoiczką, ale okres spóźnia mi się już 3 tygodnie, ostatnio śpię po 15 godzin, nie mam na nic siły, jestem obolała i zmęczona. Łykam luteinę już około 5 dni, nie pomaga. Jajniki mnie pobolewają jakby miał się zacząć ale się nie zaczyna. Test robiłam, wyszedł negatywny. Ostatni stosunek miałam półtora miesiąca temu, brałam tabletki. Nie wiem czy to efekt odstawienia tabletek, odstawiłam je już jakiś czas temu. Czy ktoś tak miał? Proszę o pomoc.

Gość Cosik Tobie powiem...
To sobie wariuj, nie zawracaj innym głowy. A swoją drogą nie trzeba było dupy dawać

Gość haslauw
spierdalaj

mysle ze to przez odstawienie pigulek. tak jak na poczatku organizm przyzwyczajal sie do hormonow, tak teraz odzwyczaja sie, zaczelo sie jajeczkowanie, poza tym stresujesz sie i to moze odsuwac okres..

poza tym leki, zmiany pogody - to wszystko wplywa na okres, moze jestes wrazliwsza niz inne kobiety i temu sie odsuwa... a ta sennosc, itp to z oslabienia moze .. za malo witamin, moze praca/szkola Cie przemecza...

moze pojdz do lekarza rodzinnego ,powiedz o objawach a on zleci ci badania krwi/tarczycy/ innych jakichs rzeczy po ktorych bedzie wiedzial w czym problem:)

SAMA SPIERDALAJ DZIWKO JEBANA

Gość Conflux
Ty z góry, po to jest forum, zeby się pytać a jak ktoś Ci zawraca głowę, to tu kurwa nie zaglądaj. Ludzie mają problemy... a niektórzy pokazują kulturę. Dobrze napisała :spierdalaj. co do pytania, Friese ma zupełną rację.

Następny problemowy oszołom! Banda kretynów i tyle! :-D :-P

Gość Kama 22
Zrób sobie test z mtc na prolaktynę

Gość haslauw
Hmm. Do "cosik tobie powiem" - po co piszesz zjebie skoro uważasz że zawraca się tobie dupę ? Masz widzę biedaku jakieś problemy jeżeli caluteńkie wtorkowe popołudnie siedzisz na forum i bezsensownie wrzucasz ludziom. No cóż bezrotny sfrustrowany ... I te kompleksy .. ehh dla osób które nigdy nie zaznały seksu ktoś kto go uprawia od razu daje dupy ... Żal mi cię... A dla reszty - dziękuję za rady :)