Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welonczykwiatek

opaska we wlosach albo kwiat- zamiast welonu

Polecane posty

Gość welonczykwiatek

co o tym myslicie? macie moze jakies linki do fryzur z opaska lub kwiatem( alb opaska z kwiatem) do wlosow rozpuszczonych? czy ktoras nie miala welonu tylko inna ozdobe i czy nie zalowala- bo w sumie welon mozna zalocy tylko na slub-a opaske i kwiat zawsze... jak myslicie, co lepsze?

Ja bede miala kwiaty we wlosach zamiast welonu. Mysle o 3 malych rozyczkach, takich samych jak w bukiecie :) Niby zawsze marzylam o welonie, ale jak przymierzylam kilka, to mi przeszlo. Mam dosc krotkie wlosy, ktorych spiac sie nie da, wiec nie wiem gdzie bym ten welon zaczepila.

To zalezy jak Ty czujesz. Ja nie wyobrażam sobie nie miec welonu (ale to tylko i wyłącznie kwestia samego odczucia), ale uważam, że dziewczyny, które z przekonaniem nie zakładaja welonu tylko ozdabiaja czymś fryzury wyglądają równiez ślicznie. Ja mam koleżankę która żałowała ale tylko dlatego, ze we włosach nie miała nic i żałuje właśnie że nie zdecydowała się na kwiatek.

Gość Sofffffffi mc
tralalala bez urazy ale nie wiem czy tak ładnie to wygladało:O

Ja welon akurat zawsze miałam w marzeniach (a taka klasyczna trochę jestem) ale rzeczywiście coraz częściej się od niego odchodzi. Ale są faktycznie ładne opaski, kwiaty wyglądają słodko, albo diademy.

Gość kikamol
lepszy kwiat!!!!!

moja bratowa miala kwiat i to calkiem duzy.ale wygladala bardzo ladnie.mysle ze to oryginalnie wyglada:)