Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matejka

jakie sa pierwsze objawy ciąży?

Polecane posty

Gość matejka
majoweczka naprawde myslisz że juz pokilku dniach mogę mieć takie objawy? wierzyc mi sie nie chce że mogło sie udac....

matejko ja wlasnie tez nie wierzylam:))))))) mozesz czuc ja czulam ale troche az dziwne ze przy 1 ciazy ponodz wielorodki czuja te objawy szybciej ale kazda jest inna:)

moj cykl tez jak w zegarku co 27-28 dni obliczylam sobie kalendazrykiem plodne dni i wyszlo po 1 cyklu dzidzia jakaz radosc byla:)

Gość matejka
deokłanie kilka dni temu a próbowalismy prawie tydzień. we wszystkie płodne

Gość matejka
dalej próbowac? :)

Gość matejka
będę próbowac. może nie zaszkodzi:) a za kilka dni sprawdze co i jak...

Gość matejka
dzieki!!!! do zobaczenia na lutym 2010:)

Gość junia922
hey dziewczyny mam problem 2 miesdiace temu bralam tabletki pierwszy cykl mialam 29 dniowy a teraz mi sie spoznia o 8 dni. w tym kochalam sie z chlopakiem 12 i 24 dc i nie wiem co o tym myslec dodam ze kochamy sie bez zabezpieczen juz 2 lata. poradzcie cos

no junia... skoro kochaliście sie 12 dc to moze cos z tego być... plemniki żyja ok 72 h a byłąs n pewno w okolicach owulacji... cieszysz się>?:)

Gość junia922
nie. ale stosujemy ssex przerywany i nas nie zawiodł. w zeszlym miesiacu kochalam sie w dzienpo owulacji i nic z tego nie bylo. a wiec o tych plemnichach razczej nie ma mowy

junia stosunek przerywany to najgorsz metoda antykoncepcji... po zatym przed wytryskiem jest czesto wydzielina, która zawiera bardzo duzo plemników. partner nawet nie wie, ze co takiego sie wydziela,... wiesz mi..

jezeli jestes 8 dni po terminie jak piszesz...to idz po test.. masz wogóle jakieś objawy tego ze okres jednak przyjdzie?

Gość cghcgxcx
Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż

Gość junia922
no rozumiem cie ale jezeli mial by te plemniki w tym plynie to bym zaszla w ciaze w tamtym miesiacu! a pozatym 2 lata ta metoda nie zawodzi tzn boli mnie podbrzusze ale to tez pewnie dlatego ze sie denerwuje i mam rozwolnienie lekkie a takto suchosc w pochwie

junia nie każdy stosunek skończony nawet w tobie grozi ciążą, dlatego nie wazne jest przywoływanie tamtego miesiąca.. mogłas zajsć poniewaz: był to stosunek przerywany i byłas w okolicach dni płodnych.... nie musi tak być. po prostu spóznia ci sie okres, więc lepiej to sprawdzic. ja staram sie o dziecko. kocham do końca w dni płodne i nic... nie każde "zalanie" to ciąza. przepraszam za takie okreslenie:)

Gość junia922
rozumiem. mam bardzo nieregularne cykle czasami trzeba tabl wywolywac miesiaczki a czasmai mam co 39 dni boje sie zrobic test...:( mam dopiero17 lat

skoro masz takie nieregularne cykle to moze nie ma sie czym matrwic... test rozwiał by twoje watpliwości... nie bój sie tego..:) jestes młoda i stąd ten strach. jak byłam w twoim wieku to tez sie bałam i obiecywałam sobie, ze juz nigdy nie zrobie tego bez zabezpieczenia... trzeba uwazać, albo dorosnąc do współżycia... teraz po latach jetem mądrzejsza dlatego to pisze..

Gość junia922
wieszco... juz nie raz mialam takie sytuacje i niby boje sie a wiem ze moze jednak to nei to. nie boje sie cioazy czy porodu lecz zachowania rodzicow ;) bo ja jestem gotowa do macierzynstwa

Gość junia922
poczekam do soboty. i bede sie modlila o okres