Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgifffff

czy to normalne, że nie mam okresu przez tyle czasu?

Polecane posty

Gość sgifffff

wiem, że po odstawieniu tabletek często dziewczyny przez długi czas nie mają okresu ale u mnie sprawa jest trochę skomplikowana, no więc: brałam tabletki przez ok 8 miesięcy (w tym czasie miałam przerwe na 1 opakowanie) najpierw brałam ysaminelle a potem logest. przy przedostatnim opakowaniu zdazyło mi sie przez przypadek wziąc 2 tabletki 1 dnia, pare razy zdarzylo mi sie tez wziac tabletke pare h poźniej niz powinnam w lutym wziełam ostatnie opakowanie, dostałam okres jak to w przerwie.. potem już nic nie brałam a mimo to okres dostałam po miesiącu (czyli mozna powiedziec ze pierwszy taki naturalny bez pomocy pigułek i sie zdziwilam ze tak od razu dostalam regularnie). to było w marcu i od tego czasu nie mam okresu w ogóle! nie robilam testu ciazowego i chyba bede musiala go zrobic bo zaczynam sie martwic ;/ dodam ze ostatnio jakos przytylam, mam apetyt ..

Gość sgifffff
:(

zrób test i daj znać... może organizm potrzebuje wiecej czasu na przyzwyczajenie sie i unormowanie bez tabletek? a masz powpdy do zmartwień??

Gość no tylko
tyle co napisałam jesli chodzi o zmartwienia.. ogolnie to moj chlopak moze 3 razy we mnie skonczyl a tak to zawsze 'poza mną' ale jesli tak nieidealnie brałam albo bylam chora to sie martwie ze moglam wtedy zajsc w ciaze i dlatego teraz nie mam a jak juz ide po test to w koncu nie kupuje bo sobie mysle ze to niemozliwe bo przeciez bralam tabletki ale to nienormalne chyba ze to az tyle trwa;/