Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm

zapraszam do rozmowy - wazny temat

Polecane posty

Gość ale o co chodziiiiiiiiiiiiiiii
link nie działa, nawet po wklejeniu do paska

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
skopiujcie i usunięcie przerwę pomiędzy "1' i "," salbo wyszukajcie artykuł na wysokich obcasach w ostatnim wydaniu - pijane dzieci czyli FAS

Gość nie chce mi się
nie chce mi się szukać, a o FAS wiem wystarczająco i w ciąży nie piję :) a matki, które piją w ciąży alkohol raczej na takie fora nie zaglądają

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
oj nie jestem pewan - moje koleżanki - wykształcone mądre kobiety koło 30-tki - uważają że jedno piwo czy kielisszek wina nie szkodzi. A nei powinno się juz jak sie palnuje ciążę!!!!

Gość agucha_1991
piwo zaszkodzi..ale kieliszek wina ponoc moze nawet poprawic nastroj mamy i malucha

Gość ja mieszkam poza
granicami Polski i tu lekarz mi powiedzial ze moge dziennie wypic pol szklaneczki winka do obiado-kolacji. i tu kazdy lekarz pozwala

to moze ja wyraze swoje zdanie - jestem przeciwna nawet sladowej ilosci alkoholu w ciazy, przeciez nie musze pic piwka czy winka do kolacji..to samo tyczy sie papierosow, mimo ze jestem palaca, w obydwu ciazach i gdy karmilam nie zapalilam papierosa, wiec nikt mi nie powie, ze rzucic sie nie da. Nie wiadomo dokladnie, jaki wplyw ma alkohol na rozwijajacy sie plod, zdania sa podzielone, ale po co ryzykowac chocby minimalnie??