Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczko-cytrynka

bikini depilacja,zobaczcie

Polecane posty

Czy ktos tez ma taki problem : po depilacji bikini ( depilatorem,czasem maszynką zwykla) nie mam gładkiej skóry. Tzn kiedy przejade reka z gory na dol - jest ok,ale w bok - juz tragedia! probowalam depilowac tak w bok tez,ale nie dziala! czy to znaczy,ze wloski w dziwnym kierunku rosna jakos? czy ktos tez tak ma/mial? (jesli mial,to jak sie pozbyl?). pomozcie :)

Gość klipklapklop.
UP.

Gość a może to nie włoski
tylko takie zadziorki ze skóry??Ja tak często mam po depilacji

Gość mam sposobbb
oczywiscie , że włoski rosną na różne strony :) Jedyny sposób to golić pod włos , ja tak robię a golę się zwykłą maszynką . Później smaruję się oliwką , żeby uniknąć swędzenia i podrażnień i jest gittt majonez :] Skóra gładka jak jedwab :]

tez gole pod włos,nawet woskiem/depilatorem - i ciągle tak jest ;( nie wiem dlaczego... może faktycznie to nie są włoski... ma ktoś jeszcze jakis pomysl jak sie tego pozbyc?

Gość pytanie do jakis tam facet
polecam depilacje tylko woskiem na cieplo i nie plastrami ze sklepu a u kosmetyczki. zawsze mialam ten sam problem albo krostki po maszynce albo chropowata skore. po wosku jest idealnie.

Gość no jasne ze rosna
z roznych stron :O , niestety ja maszynka jak sie gole, to spryskuje sie nieco zimna woda i na "zimniocha" sie gole....tzn robi sie gęsia skorka i wtedy golę....efekt zdecydowanie murowany - gładź :) :) oczywiscie z zachowaniem pelnej ostroznosci

Gość pomarańczko-cytrynka 2
no jasne ze rosna - ;o i nie zacinasz sie?? normalnie pianką do golenia smarujesz i juz?