Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynkammmm

Czy powinnam i mam prawo sie za takie cos wkurzyc?

Polecane posty

Gość szatynkammmm

Od pol roku sie spotykam z facetem. on mowi ze mu zalezy i wogole a teraz nie widzielismy sie juz 2 tyg. a on juz trzy razy odwolal spotkanie a mamy teraz wakacje wiec nie jest jakis zajety ani zapracowany. powinnam byc zla?zerwac kontakt?

Gość nieogarnieta
zalezy czym sie usprawiedliwa

Gość szatynkammmm
no tym ze ciagle mu cos wypada ale bynajmniej nie obowiazki raczej rozrywka z kims innym

Gość justynaaaa nie ma
nieeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość nieogarnieta
porozmawiaj z nim szczerze moze cos sie dizeje miedzy wami o czym mu glupio powiedziec

Gość słowikowa
a jestes pewna, że jesteś wciąż jego dziewczyną? :O

Gość Kindziorek777
zła jak najbardziej...ja bym sadzila ze wlasnie z kims innym sie spotyka olej go sam sie odezwie za jakis czas... a potem sama rozsadzisz czy chcesz dalej z nim trzymac kontakt.Pozdrawiam

Gość szatynkammmm
gadalam to mowi ze musi sie ogarnac jakos i wogole ze dziwne zze jeszczce znosze go no ale moze tak byc ze komus zalez ya nie chhce sie spotykac czasciej niz raz w tyg?

Gość tdwjgwedg
moze sproboj go olac na jakis czas zobaczysz jak wtedy zareaguje. Jesli sie w ogole nie odezwie tzn ze nie masz co zawracac sobie nim glowy. Jak mu zalezy to na pewno sie odezwie chocby, dlatego zeby zapytac co sie dzieje.

Gość szatynkammmm
nie spotyka sie z inna dziewczyna ale ciagle kumple i kumple

Gość szatynkammmm
ale to nie jest tak ze on sie nie odzywa bo dzwoni tylko ze umawiamy sie bardzo zadko. chcialabgym mu powiedziec ze dla mnie to nie jest zwiazek takie cos ale nie chhce zeby wyszlo ze mi tak zalezy i tak tesknie to jak to wyrazic inaczej?

Gość Kindziorek777
szatynkammmmm..faceci klamia..olej go na jakis czas..pol roku to on z milosci powinien za Toba fruwac na skrzydlach..a tu co ..nie ma czasu..nedzne gadanie a co on za granica jest?..zeby nie mogl Cie odwiedzic ..olej obserwoj

Gość szatynkammmm
ale jak olac?jakis pomysl?bo to zawsze on do mnie dzwoni a nie ja do niego wiec ta forma odpada

Gość Kindziorek777
no jak to jak olac!?..nie odbieraj tel!...niech wie ze cos Ci nie gra w tej relacji!..moze jak nie bedziesz odbierac tel to przyjdzie do Ciebie pod dzwi z kwiatami ;)..moze zastanowi sie ze moze cos stracic .ile Ty masz lat ..kochana ;)?

Gość aniulka 1234
Niech spierdala na drzewo, on już cię olał, tylko głupio mu o tym powiedzieć, bo w jego mniemaniu jesteś fajną dziewczyną i głupio mu się przyznać, że ma cię gdzieś. Albo uważa cię z za taka zapasową opcję, jak nie będzie z kim to wtedy może zechce się z tobą zobaczyć. Odpuść sobie frajera.