Diablica 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 myslałam, ze tylko gdy pęknie to jest ryzyko ciązy jak to jest naprawdę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 od 3 lat uzywamy gumki, ale ciąża się nie trafiła mimo to ginekolog mi powwiedział ze prezerwatywa nie zabezpiecza w 100% przed ciąza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silent_angel 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 daj spokoj. 3 lata uzywacie gumek i sie martwisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 bo zaczełam ostatnio podejrzewac ze jestem w ciazy nie wiem czy to realne i czy robic test...powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablica 0 Napisano Czerwiec 2, 2009 chce isc spac...kto mi napisze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ci napisze Napisano Czerwiec 2, 2009 Nie ma środków 100% ! Jeśli chcesz być pewna stosuj dwa równoczesnie a i tak przy szczęśliwym zbiegu okoliczności zajdziesz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość test możesz zrobić Napisano Czerwiec 2, 2009 to będziesz wiedziała.Po co się zastanawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach