Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiktos tam

zanik współżycia

Polecane posty

Gość takiktos tam

Witam, chcialem zapytac jakie są wasze poglądy na stosunek dlugości związku do częstości współżycia. Moze ktos zna jakies przyczyny dlaczego czestosc zblizeń maleje w zastraszajacym tempie. Otż jestem z kobieta w zwiazku dwa lata, przez pierwszy rok seks byl super, conajmniej raz dziennie ekspeeryemnty zero nudy i rutyny. Lecz po roku jest coraz gorzej , teraz jak sie zdarzy 102 razy w miesiacy to super oczywiscie bez rzadnych ekscesow można by powiedziec rutyna. Na kozda probe podjecia dzialan seksualnych partenerka stosuje jakies uniki , ze to nie teraz , pozniej .. itp... itd. Dodam ze oboje mamy kolo 25, 26. Pytanie do was czy miliscie podobna systuacje albo co moze powodowac ze partenerka tak sie zachowuje,, z mojej strony wszytko jest tak jak na poczatku ubustwiam ja,, dbam( tak mi sioe przynajmniej wydaje) kazda proba rozmowy na ten temat konczy sie jej zdenerwowaniem .. jakies porady sugestie...

Gość fibixs
moze macie inne temepramenty na poczatku moze bardziej starala sie dopasowac, a teraz uznala po 2 latach bycia razem, ze nie zawsze musi sie "zmuszac" inny wariant- moze kogos poznala?

Gość takiktos tam
hmmm no coraz barzdiej tak mi sie wydaje ze jednak mamy inen temperamenty tylko ze wczesniej z naszych rozmow wynikalo cos zupelnie innego a z tym poznaniem kogos to ... eehh pocieszajace