Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tyko taka jedna ja...

zobaczyłam wczoraj kobietę z która mnie zdradził...

Polecane posty

Gość wiolkaaa
ja chyba mam pecha bo zawsze jestem oklamywana zdradzana oszukiwana zawsze ta druga zostawiana:O ale gratuluje dziewczynom ktore mimo takich przejsc patzra pozytywnie w przyszlosc ja nie umiem:O

Gość źle postawione pytanie
ładne kobiety zwykle kończą w ramionach męskich pasztetów, a ładni faceci w ramionach damskich pasztetów... bo narcyz/narcyza potrzebuje adoracji i uwielbienia i nie zauważa tej drugiej osoby, tylko jej/jego potrzeby są ważne... dlatego tak mało jest ślicznych par

Antku! - nie zabijaj we mnie tej wiary twierdząc że jestem wielkiej wiary w tak podstawowej wartości w związku jak wierność :)

Gość Rosalyn
O tak :) Jassssssne. Czasem ta nowa / a raczej jej rodzice / faktycznie ma to \"cos\" - dom do ktorego mozna sie na krzywca wprowadzic :) i tylko powiesic przyslowiowy kapelusz na wieszaku.

Gość to tyko taka jedna ja...
Ja mam gdzies opinie zazdrosnych osob. Jesli uwazacie, że jestem brzydka, głupia czy nic ni9e warta Wasz problem. Ja znam swoją wartość. Tylko zeby chęc sexu z inną panną był aż tak istotny? Czy to jest az tak wazne dla facetów na tyle by przekreślic 5 lat fajnego związku i to jeszcze z kobietą "taką". Wszyscy moi znajomi i rodzina zarówno moja jak i jego są w szoku. Uwazają, że będzie kiedys żałował i ja czuje, że bedzie. Ale tego nie da sie już uratować. Boli to strasznie. Uważam, że straciłam napiękniejsze lata swojego zycia(całe studia):( Nie moge uwierzyć, że był w stanie to zrobić:( % lat inwestowałam siebie w coś...co od tak zostało wyrzucone do smieci- dzieki temu sama czuje sie jak ten smieć:(