Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iri12312

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość iri12312

witam. mam problem z odczytaniem intencji mojego męża. mówi ,że bardzo kocha ,że nigdy nie zrobiłby nic co mogłoby popsuć nasz wspaniały związek , a jednocześnie rozmawiając na gg czy innym takim innej kobiecie pisze ,że na przykład tęskni za nią. Jak reagować? to głupie pytanie prawda?

nie, nie glupie wqrwilabym sie gdyby moj facet -moze poza mam i siostra- powiedzial do innej baby ze teskni:/

Gość zdrada to nie
ale zachowanie nie fair wobec żony.:O

Gość adaskost
Nie nie głupie , to jest tylko facet musisz byc czujna. Porozmawiaj z nim daj ultimatum co to za porzadki zeby sie ślinił do innej

może najpierw bez zbędnych nerwów bo bedzie pozniej tak pisał zebysnie wiedziała :) to facet oni wcale nie są tacy biedni i głupiutcy na jakich wyglądają

Gość batmanzx
zgniec gniota w zarodku

Gość iri12312
a myślałam ,że ze mną jest coś nie tak. on twierdzi ,że tęsknić można za rozmową , za towarzystwem - ale według mnie to oznacza ,że moje towarzystwo już go nie interesuje. czy tak?

Gość iri12312
no i przy okazji jak to załatwić , żeby nie wyjść na kretynkę?

nie musi tak być, tylk opytanie dlaczego szuka takiego kontaktu z innymi. rozmowa to nic zlego, ale poczułabym sie urażona jakby mój pisal do jakiejś że tęskni. a jak Ty sie dowiedzialaś o tym że tak jej pisze??

Gość iri12312
dowiedziałam się bo weszłam do pokoju jak siedział przy komputerze. nie zamknął okna i po prostu przeczytałam. on uważa ,że to nic złego. poza tym powiedział,że skoro jestem zła na taką bzdurę to jak bym przeczytała całe archiwum to wtedy bym się załamała. czy robi to celowo?

Gość iri12312
i to pomoże? fajnie by było ;) dzięki

Gość AngelinaJolie2
facet robi Cie w konia, romansuje sobie z jakąś dupa, no i wciska Ci kit że to nic takiego żebyś mu nie truła. Ja bym kazała mężowi zerwac kontakt z ta baba i to bez zadnego gadania

Gość iri12312
a może napisać do niej ?

po co masz pisac do niej?? ona Ci nic nie robi. jakby Twoj facet nie chcial z nia gadać to by nie gadał, przeciez go nie zmusza

Ja też bym się zdenerwowała. Tęsknić można za rozmową, towarzystwem i biustem rozmiaru d;-) jak dla mnie podejrzane.

Gość iri12312
masz rację. ja po prostu jestem rozemocjonowana, zła,smutna i wszystko naraz

Gość AngelinaJolie3
nie, to by było żalosne z Twojej strony, po prostu każ mężowi zerwać kontakt z nia i tyle. Wiesz ja tez piszę moim przyjaciołom-facetom że za nimi tęsknię, to mozna zrozumiec bo ja na prawde tesknię jesli rzadko piszemy bo on jest zapracowany i autentycznie mi go brak, ale to tęsknota jak za bratem. Mój mąz mógłby czytac moje archiwum i nie znalazłby w nim nic złego, żadnych podtekstów. Z Twoim mężem i jego znajoma tak nie jest, ukuć to zanim źle sie to skonczy.

Gość iri12312
witajcie. wyobrażcie sobie ,że wczoraj powiedziałam mojemu mężowi ,że nie życzę sobie żeby pisał tak do innych bab. powiedziałam ,że mnie to boli i o tym jaka była wasza opinia a on mi na to ,że skoro to takie ważne to więcej tak nie zrobi i jeszcze ,że my kobiety jesteśmy dziwne , bo gdybym taki temat dała na forum męskim to opinie na ten temat były by zupełnie inne. no i jak tu nie wierzyć ,że kobiety i mężczyzni pochodzą z zupełnie innych planet.;)