Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miodowaaaaaa

prosze o rade doswiadczone!

Polecane posty

Gość miodowaaaaaa

witajcie, zafarbowałam ostatnio wlosy- mial wyjsc zlocisty blond, a jest lekko rudawy miodowy:o tzn z tylu dosc ladnie wyglada, ale na gorze przy skorze jest zbyt rudy. chce teraz polozyc jakies pasemka, ktore by lekko ten kolor stonowaly, \"przydymiły\" tą rudość. jaki kolor pasemek zastosowac, zeby nie wyszly znow rudawe? i czy pasemka, tak refleksy tu i owdzie np zlociste stonują ten miodowy odcien wlosow? prosze o rady:(

Gość amarantowa anetka 123
wiesz co powiem Ci szcerze ze nie kombinuj,ja sama wiem jak to jest wyjdzie nie taki kolor kombinuje sie zeby przykryc a to pasemeczka a to jakis tam inny odcien tysiac doradcow a jak policysz ile wydasz na to wszystkie farby to wyjdzie tyle kasy ze wystarczy na fryzjera,a oni zrobia Ci juz wszystko co chesz i bez ryzyka,farbujac w domu czesto wychdzi bog wie jaki kolor jakiegoi wcale nie chcemy,co chwilke chcemy go udoskonalic i kupujemy coarz to inna farbe robimy pasemka a efekt i tak nie jest nigdy taki jak marzymy,wiec lepiej wydac na fryzjera raz a pozniej juz tylko odrosty robic polecona farba,bo nikt inny jak fryzjer dobierze odpwiedni odcien dopasowany do struktury wlosa itd.powodzenia

Gość miodowaaaaaa
anetka- ja bylam u fryzjera:( i taki wlasnie kolor mi zrobil, niby doswiadczony. teraz tez ide do tego samego zrobic te pasemka, ale juz sie troche boje i dlatego pytam o rade. nie mam mozliwosci teraz zmienic fryzjera, poza tym to znajomy i juz jestem umowiona, glupio teraz go olac. chce miec fajny zlotobrazowy kolor, pasemka jakies zlotawe-brazowawe, zeby troche przygasily ten miodowy odcien, zbyt rudawy jak dla mnie. co robic???

no to niezly fryzjer,wiesz ja mylse ze najlpeij powiedz mu delikatnie zeby go nie urazic ale wprost zeby zrozumial ze nie jestes zadowolona z jego prcay,a jesli chesz przykryc ten rudawy kolor to mysle ze czekoladowe pasemka sa dobrym pomyslem,tylko niech nie beda ani za grube ani za cienkie,tylko najlpeij roznej grubosci,bo takie super rowne wygldaja wiesniacko a delikatne bede naturalnie wygldac a moze jescze kilka blod refleksow przy twarzy?takie cienkie pasemeczka jasne dodaja blasku i swiezosci twarzy!

Gość ailsa24
ja robilam farba joanna srebrny pyl czy cos takiego, wlosy zrobily sie bardziej srebrne

ale srebrny pyl to odcien blondu,jak radzisz dziweczynie na rudawe wlosy srebrny blod pozozyc,tragedia wyjdzie!poza tym nie na kazdych wlosach teb srebrny pyl wychodzi taki jak na opakowaniu,nie wszystkie wlosy w takim samym stopniu przyjmuja barwnik

Gość ailsa24
mozliwe, ja radze to co sama wyprobowalam, bo odrosty wyszly mi zolte i mi akurat ta farba pomogla, swoje wlosy mam dosc ciemny braz, a robie blond pasemka

Gość miodowaaaaaa
dziewczyny, ja swoj kolor mam brąz, potem miałam bardzo ladne jasnobrązowe pasemka, a teraz ta farbe na cale wlosy, ktora wyszla miodowo-rudawa:( tak jak mowie, z tylu to jest dosc ladny kolor (dodatkowo mam kręcone wlosy), ale przy skorze na czole koszmar, zbyt jasny i intensywny. nie chce ciemnych pasemek, chcialam jasne raczej:( myslalam o tym (mam dostep do tej nowosci): http://www.garnier.co.uk/_en/_gb/our_products/products_HAIRCOLOR.aspx?tpcode=OUR_PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^MULTI_LIGHTS_KIT^MULTI_LIGHTS_KIT_DISCOVER&prdcode=P58001 to sie podobno szybko i fajnie naklada, i daje ladny efekt, chcialam wybrac ten odcien Kit2. slyszalyscie cos o tym? kurde sama juz nie wiem.