Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misternyplan

IRYTUJACE FOTY NA NK

Polecane posty

Gość misternyplan

Jakie wg was sa najbardziej irytujace foty na NK? Wg mnie to przede wszystkim to jak ktos robi sobie fote gdzie to on nie byl, np pod palmami na hawajach albo pod wieza alfa, albo jak ktos ma 30 fotak z czego 22 to gotki jakiegos poltorarocznego dzieciaka w roznych pozycjach i cichach, co to kuwa rewia mody bobasow to NK??

Gość popieram w 100000
dlatego to gówno skasowałam

Gość idiotyzmmm
a mnie wkurzaja panny, ktore robia sobie 100 fotek takich samych pozach i wydentych ustach ala odkurzacz

Gość lalaaaaas
moja znajoma ostatnio sobie wkleila fote jak karmi piersia bobasa i widac tam cala jej piers, masakra!!

mnie wkurwia jak laska ma 80 zdjec i 78 to zdjecia jej twarzy albo jej samej w roznych pozycjach.zenada!80 zdjec jej mordy z czego roznia sie tylko minami ,na jednym usmiechnieta na drugim nie. sama mam taka kolezanke i jak widze zdjecie 81 jej mordy to az sie we mnie gotuje!nawet nikt juz jej komentarzy nie pisze,bo nie ma co pisac jak wszystko takie same! nie wiem ze mozna sie nie wstydzic i robic z siebie takie posmiewisko

Gość idiotyzmmm
haha...niech wklei foty z porodu

Gość skadmamciewziasc
a mnei irytuje jak widze foty typu, wklej to zdjecia bo za kazde wklejone zdjecie ta osoba/pies/kot/zolw dostanie zlotowke

Gość ofufufufju
kazdy ma jakiegos bzika, ja mam foty na NK