Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mennn..

jestem brzydki i żadna dziewczyna mnie nie chce co mam zrobić?

Polecane posty

Gość mennn..

widocznie zle trafiales albo cos sobie wmowiles. kobiety az tak bardzo jak mezczyzni nie parza na urode, liczy sie wnetrze

Gość mennn..
ja tez tak myśłałem i zawsze byłem fajnym kumplem dziewczyny mówiły fajny z Ciebie chłopak Tomek tylko co mi po tym

zawsze mozesz brac tabletki na obnizenie popedu i skoncentrowac sie na pracy 🖐️ poza tym: po co Ci baba? :O i tak CIe zdradzi z przystojnym amantem!

jak to mowia kazda potwora znajdzie swego amatora. nie tylko piekni ludzie lacza sie w pary. znam mnostwo osob niewyglednych, a bedacych w szczesliwym zwiazku moze za wysoko miezysz

BNB jakis Ty doswiadczony. Ile Cie ten sex z milosci wyniosl do tej pory? ;)

Gość mennn..
i chyba się utopię z tego powodu w czwartek w nocy w Wiśle koło mosty Siekierkowskiego.

menn zanim sie utopisz reszte oszczednosci przelej tutaj: MULTIBANK 4545441887744

jesteś brzydki, więc poderwij najladniejszą dziewczynę w mieście, jej też nikt nie chce. Będziecie super parą frustratów.

Gość no problemo
musisz faktycznie zarabiac duzo kasy albo znajdź sobie jakis imponujący zawód, byle nie fizyk jądrowy bo to ma pedalskie konotacje. pamietaj ze niektorzy zarabiają na swojej brzydocie gerard depardieu (czy jak to sie tam pisze) tez piekny nie jest a jaka kariere zrobil!

Gość źle trafiasz
od wyglądu bardziej liczy się charakter bo to on zostaje a uroda przemija z wiekiem:) szukaj i na pewno znajdzie się dziewczyna odpowiednia dla Ciebie. Na każdego ktoś gdzieś czeka:)

Gość tatiana22
ja uważam że facet nie musi być przystojny żeby sie podobać ;)

taaa, na jednym topiku piszecie, ze charakter sie liczy a na drugim, ze podrywa was brzydki facet i jak mu dac kosza 🖐️

a tak zobaczcie francuski aktorzy, Belmondo brzydal, Dealon piękny jak marzenie, kariery zrobili porównywalne, tylko Belmondo bardziej utalentowany, a Dealan urodziwy....

sa rozne dziewczyny - te dla ktorych liczy sie bardzo wyglad (ta z topiku o daniu kosza brzydalowi) ale sa tez te, dla ktorych inne wartosci bardziej sie licza zapewniam Cie, ze jak kogos trafi strzala amora to ta 2 osoba bedzie dla niego najpiekniejsza, nie wazne jak bedzie wygladac dla innych

nie oszukujmy sie, mniej urodziwi maja miej szans na zapoznanie drugiej polowki. jezeli nie wykazuja sie niczym szczegolny a do tego sa niesmiali maja przerabane. Przykre ale prawdziwe.

tylko że by trwafiła strzała amora i to obustronnie to to nei jest takie proste :D przecież te 2 osoby muszą si czymś zainteresować...a co się widzi u obcych ludzi na dzień dobry? dobrze to widać na wszelkich tematach na dowolnym forum o randkach www.... nawet jak się fajnie gada to ludzie piszą że w większości zrywają znajomość jeżeli na spotkaniu nie ma od razu chemii/zauroczenia/etc.... i większość tak postępuje... więc jednak bez wygladu to xx h rozmów i statyczne dobre zdjecie nie ma znaczenia :P

nie do konca jest tak BNB. Czasami, zdarza sie to u kobiet i mezczyzn jestesmy w stanie przymrozyc oko i pokochac ta osobe nawet z malymi uszczerbkami wizualnymi ;) (np. brak oka :O albo zeba na przedzie) najwazniejsze jest, zeby pasowala chemia miedzy tymi osobnikami. Jednak jezeli brakuje jakiejs osobie i wygladu i polotu i zainteresowan i pieniedzy to nawet pielgrzymka do czestochowy nie pomoze, ani lezenie krzyzem co niedziele na mszy 🖐️

podswiadomosc nie rozroznia nawet kolorow a co dopiero wygladu :O osobnik do kopulacji ma byc zdrowy, dobrze zbudowany, a czy ma ladna czy brzydka facjate to nie robi roznicy, przynajmniej jajeczku nie robi ;)

kuzwa skad Ty bierzesz takie paszkwile :O to chyba fotka rodzinna czy jak? kuzynowstwo z pierwszej linii...

Gość mennn..
zwalilem sobie konia jak ogladalem fotki mojej mamy i lepiej sie czuje