Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jumbalalajkuuuuuniaa

Mogę mieć każdego

Polecane posty

aha w sumie niepotrzebnie prosiłem wyrażam szczerą opinię - masz na tej swojej kwadratowej twarzy wyraz pasujący mniej więcej do wiejskiej dziewuchy z warzywniaka, czoło jak zderzak od Kamaza i wyjątkowo nieseksowny dół w brodzie, dzieki któremu podobna jesteś nieco do Krzaklewskiego możesz mieć każdego, owszem, o ile to "każdy" ograniczać się będzie do nażelowanych słuchaczy disco-polo z okolic Myszyńca

Gość jumbalalalalajuuunia
w myszyńcu to techno nie disco polo ;p

Ajron to co powiesz o tamtych dziewczynkach śmiesznych których linki wstawiłam na 2 stronie???

Gość bułcia
pasztecie olewam cie!!!!!!!!!!!!!!!!

techno to dam dotrze za 10 lat wraz z elektrycznością zdjęcie ogólnie kojarzy mi się z weselem organizowanym w tzw. domu weselnym, gdzie wszystkie ściany są w kolorze gustownego łososiowego różu i taki tez kolor dominuje wśród koszul noszonych przez bawiących tam mężczyzn czyli po prostu wieś tańczy i śpiewa :O

http://nasza-klasa.pl/profile/14914968/gallery/album/2/16 Słuchajcie no ja jestem piękna, a Wy mi zwyczajnie zazdrościcie. Bo jestem pewna siebie dlatego mi jedziecie. Żebym wżuciłą swoje zdjęcia i mówiła że jestem zakmompleksiona to wszyscy byście mi pisali że wcale jstem ładna itd

tamte dwie dziewczyny też nie są pięknościami, ale przynajmniej mają na tyle zdrowego rozsądku, żeby nie wmawiać sobie i innym że jest odwrotnie :) ps - wcale nie różnisz się od nich wiele wyglądem, więc nie wiem o co ci chodzi tak w ogóle

No popatrz na tego wyracha na fotelu, podoba Ci się jako kobieta??? Nie wierzę

ty mi się też ni podobasz jako kobieta, więc w czym problem? :D aha, jeszcze jedno, fakt, że cię puka w dupala każdy na sztachotece nie oznacza jeszcze, że jesteś piękna :)

nie bierz się za wyszukiwanie zdjęć lasek, bo zwalony masz gust kobieto że szok

Gość saturn
nie chce mi sie juz tych profili ogladac :O przez ciebie to mi sie wydaje ze wy siostry :O za to ty to głupotą bijesz wszytkie rekordy :D:D:D:D

ja mam zwalony gust a Wy wszyscy idealni jestescie i macie idealne gusty . Jesteście jak piranie ... A teraz waz zadziwię bo prowadzę badania i przeprowadzam sondy. I właśnie dostarczyliście mi materiału.dziękuję.

Gość saturn
normalnie zemdlałem :D:D:D:D

badania na temat - jak reagują ludzie na zdjęcia wsiowych blachar? no toż to szok!

Wsiowych blachar hahaha. A o Tobie mogłabym powiedzieć że jesteś bezrobotny.

jumbalalalalajuuunia moze przeprowadz badanie ile osob potrafi włączyć funkcje samowyzwalacza w aparacie:) Bo Ty na tym polegniesz na pewno:D

jakbyś tak powiedziała to byś się srodze omyliła czółkiem bo kawałek go masz :D

czy Wy nie rozumiecie że to Wy sie w ten sposob próbujecie dowartosciowywać???

mówiąc ci że wyglądasz tępo i jak ze wsi? na czym niby to dowartościowanie miałoby polegać? :)

jumbalalalalajuuunia patrzac na Ciebie pewnie niejedna sie tu dowartościowała. I pewnie nie jedna się cieszy ze nie jest pasztetem jak Ty:)

Na tym że ja jestem rzekomo ze wsi A TY Z MIASTA (nawet gdybym mieszkała na wsi , to nie znaczyłoby że jestem gorsza) No i zawsze możesz pokazać jaki to Ty jesteś inteligentny , gdybyś był nie dał byś się wciągać w takie dyskusje i nie osądzał byś ludzi pod względem zamieszkania .

ale czy ja cię oceniam pod kątem zamieszkania? powiedziałem po prostu że jesteś nieładną dziewczyną z przerostem ego i objawami megalomanii a pochodzenie z prowincji wywnioskowałem po wyjątkowo mało gustownym ubiorze i otoczeniu na zdjęciu prawda boli, ale powinnaś nauczyć się ją akceptować :)

Oczywiscie w dużych miastach ludzie nie robią wesel w salach weselnych. Wcale tak nie uważam sie za najpiekniejszą, nie by to nawet moje zdjęcia. Chciałam sprawdzić reakcje... wasze reakcje