Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszęeeeee

chcę zobaczyc jak wygląda kobieta ważąca powyżej 70 kg przy wzroście około 170 c

Polecane posty

Gość czesio zgubił przekliniaka
Moja koleżanka waży około 68 ma 159cm. i twierdzi że nosi rozmiar36:-)

Gość to zalezy czego
ma wiecej, jak tkanki tłuszczowej to bedzie wieksza "objętościowo" a jak mięśni to nawet przy wiekszej wadze bedzie wygladac szczuplej.

ale jaką ma poważną minę jak mówi swój rozmiar:-)

zastanawiam się po co tak ściemnia, co to za wstyd powiedzieć że ma się większy rozmiar?

Gość ja warze 70 i mam 174 cm
jo nie ukrywam ze z 5 kilo by sie pzydalo zrzucic :O

Gość i tak liczą sie wymiary
bo to je widać a waga to pojęcie względne.

Gość a ja mam 166cm
i ważę 61. chcę dojść do 55, ale za nic nie potrafię zejść poniżej 60 :/

Gość ja mam tak własnie
168 waże 70 kg. - masakra , opona , duzy biust. Mąż twierdzi że ok , od syna ostatnio usłyszałam że nie jest żle ale dobrze tez nie. to całe 5-8 kg. za duzo .

A ja postanowilam schudnac jakies 10 kg, mimo, ze maz mowi, ze jestem w sam raz. Ale postanowilam schudnac dla siebie, a nie dla meza:) Chce sie czuc lepiej w swojej skorze:)

eee na pewno waży mniej

Gość ja przy 165
ee wygladam normlanie ;) poza tym duzo cwicze wiec moze miesnie waza swoje ;) po prostu nie moge sluchac jak dziewczyna 175 pisze ze 50 kg to normalna waga ;) a takie jak ja to zapasione gruubasy ;P

fdfdfd -> Chyba sobie żartujesz, przy tym wzroście ta osoba nie waży więcej niż 70, a raczej na pewno mniej, jakieś 65 - 68.

Gość eniusiaaa
mam 170cm,waze 61-62kg to zalezy od dnia..bardzo bym chciala wazyc 58kg ale jakos mi sie nie udaje.Moze ktos zna jakis skuteczny sposob?

Gość werti
Hm,ja mam 171 cm i ważę 52-53kg i wcale nie uważam,że to MAŁO! Wiem że to jest niższa granica prawidłowej wagi,ale ja wyglądam na więcej(wygladam na jakieś 60). Nie jestem nawet jakaś szczególnie szczupła,mam klasycznie "normalną" figurę, ani grubą ani chudą,raczej zgrabną,nie narzekam ;) Ale są miejsca które chciałabym mieć szczuplejsze,np. brzuch odrobinę i uda na samej górze ;) Myślę że jakbym ważyła 50kg to dla mnie personalnie byłoby idealnie,akurat te 2-3kg mniej tu i tam. Ale nie mówię że wszyscy powinni ważyć 50kg przy 170 czy więcej, bo każdy trochę inaczej waży względem wyglądu ;) Ja mam chyba lekkie kości, mam koleżankę 170cm która waży teraz 65kg , i wygląda trochę tłustawo, zwisa jej oponka na brzuchu itp. ale wcześniej ważyła jakieś 58 i wyglądała idealnie (szczuplej niż ja teraz,mimo,że ważę mniej ;) ) Takze różnie to bywa ;)