Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johannan

Namieszałam w życiu mojemu przyjacielowi, co robić?

Polecane posty

Gość Johannan

:(:(:( proszę, podejdźcie do tematu poważnie i pomóżcie mi wybrnąć z tej sytuacji. Kiedy miałam 4 lata do domu obok przyprowadziła się pewna rodzina i od tych dni datuje początek mojej przyjaźni z ich synem. Dziś jest to już znajomość 17-letnia. Dla nas istniała przyjaźń damsko-męska. Jedna piaskownica, przedszkole, podstawówka, gimnazjum, nawet szkoła średnia ta sama tylko inne profile. Popsuło się kiedy ja się zakochałam, w kimś innym rzecz jasna. Moi dwaj mężczyźni nie przypadli sobie do gustów. Próbowałam to pogodzić, ale kazano mi wybierać. Wybrałam chłopaka i byliśmy razem ponad 2 lata. Jak skończyłam ogólniak kontakt z przyjacielem urwał się całkowicie, nie chciał się do mnie odzywać, gardził mną. Było mi przykro ale przetrwałam dzięki memu mężczyźnie. Dowiedziałam się, że i przyjaciel znalazł sobie jakąś dziewczynę, sporo od niego starszą. Niedawno rozstałam się z moim chłopakiem i postanowiłam przeprosić mojego przyjaciela. Ku mojemu zaskoczeniu ucieszył się jak zadzwoniłam. Pisaliśmy sms-y, dzwoniliśmy, spotykaliśmy się, było jak dawniej. Słodko. Tydzień temu zdał prawo jazdy kat. C no i postanowiliśmy to opić, we dwójkę. Alkohol zamieszał w głowach, trafiliśmy do łóżka, padły mocne słowa... A dziś wiem, że on jest od kilku miesięcy zaręczony. I wiem, że kocham. A on nie wie czego chce, rozmawialiśmy poważnie. Co mam zrobić? Czuje się... jak szmata. A z drugiej strony nie chce go już nigdy stracić.:( POMOCY.

Gość tjyunftyjbdttjydt
kochasz go tylko dlatego ze przespał sie z tobą, a ty nikogo innego nie masz...taka prawda...

Gość taka wlasnie przyjacioleczka
steskniona ekscesow, namieszala w moim zyciu :-o . pobawila sie kosztem dwojga ludzi

Daj mu spokój - niech sam wybierze... ale i tak mi szkoda jego narzeczonej ... współczuje jej :O

Gość 7898
Myślisz ,że jak wasza przyjaźń trwa tak długo to daje Ci prawo do wszystkiego ? Nie zapominaj, on jest zaręczony! Nie masz nikogo , to lecisz na lep .

Gość wiosenny powiew
jak dla mnie to on był nie w porządku wobec Ciebie ....pewnie jakbyś wiedziała że jest zaręczony nie poszłabyś z nim do łózka ...nie powiedział Ci o tym więc kawał świni z niego ...jak dla mnie zwyczajnie zabawił się Twoim kosztem wykorzystał okazję a teraz biedaczek nie wie jak czego chce...gówniarz i tyle ja bym go zostawiła ...no chyba że zerwie zaręczyny wtedy dopiero bym pomyślała o jakimś ewentualnym związku ale fakt faktem szkoda tamtej dziewczyny bo pewnie jest nieświadoma niczego :(

Gość Johannan
ostatnio zaprosil mnie na loda......nie wiem jak to rozumiec

Gość arkasja
Nie wie, czego chce? Pewnie chciałby i Ciebie i ją. Jeżeli kochasz, ale tak naprawdę, to walcz o niego, ale jeżeli nie jestes do końca pewna, czy chciałabyś spędzić z nim całe życie, to schowaj się do jakiejś mysiej norki i nie wyłaź dopóki nie wezmą slubu.