Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamama1984

czy to poronienie?

Polecane posty

Gość przyszłamama1984

Wróciłam dzis z pracy do domu ok 17. żadnych bólów ani nic wczesniej nie miałam. Zaczelismy z męzem uprawiać seks i w tym momencie on mi powiedział ze krwawie ( jestem w 11 tygodniu ciązy) Krwawienie nie było duże, ale mna bardzo wstrząsneło....boje sie czy cos stało sie mojemu dziecku.....

Gość kotka222
IDZ JUTERO DO GINEKOLOGA TO SIE DOWIESZ ALE MYSLE ZE JAK KRAWAWIENIE BYLO NIE WIELKIE TO NIE PORONILAS

Gość izola
i ty dopiero o 19:33 sie nad tym zastanawiasz?? marnie

Gość przyszłamama1984
szczerze mówiąc nie mam sie do kogo zwrócić by zpytac a starsznie sie boje o to dziecko, a juz kocham je tak mocno...za nic nie chce go starcić...

Gość hello hello
a nie mozesz pojechac do szpitala na USG...jezu jakie niektóre z was sa dziwne...siedzisz przy kompie zamiast działac...

lrwawienie nie jest normalne w ciąży i tak jak poprzedniczka pisała powinnas jechac do szpitala na usg.Nawet niewielkie plamienie powinno spowodowac zapalenie się czerwonej lampki.

Gość to nie było poronienie
Przy poronieniu dostałabyś krwotoku.Często w czasie spodziewanej miesiączki pojawiają sie plamienia i lekkie krwawienia.Ale jeśli masz się denerwowac to pojedź do szpitala,zbadają Cię na izbie.

dziewczyno grzej do szpitala!!! co ty tu ejszcze robisz?! Lekarz nie informował Cię przy wizycie, ze w takich wypadkach jak najszybciej musisz znaleźć się w szpitalu?