Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrowskaPoetka

Mam rozstępy na piersiach i brzuchu. Nienawidzę mojego ciała.

Polecane posty

Gość PiotrowskaPoetka

Nic z tym nie mogę zrobić. Są obrzydliwe. Na cyckach nie jest ich jeszcze tak dużo, ale są. A na brzuchu cała siateczka, prawie bez wolnego miejsca. porobiły mi się w okresie dojrzewania. Nie ma mowy, żebym wyszła w dwuczęsciowym kostiumie. Nie ma mowy, żebym się rozebrała przed facetem, dlatego się nie wiążę. Wiem, że to niby głupie, ale wydaje mi się, że nawet jak się ktoś we mnie zakocha, to ucieknie z krzykiem, jak zobaczy moje ciało. Nie chce mi się żyć.

Gość w dzieciństwie zostałam
poparzona. poparzoną mam całą lewą stronę szyję rękę nogę tułów i część szczęki. Blizny są tak ogromne i szpetne, że latem nie noszę krótkiego rękawka. Przeszłam kilka skomplikowanych operacji, niestety nic już nie potrafią z tym zrobić bo mam bliznowacenie tkanek. na plaży nie byłam nigdy. Dlatego jak piszesz o rozstępach to chce mi sie wyć! Chcesz się zamienić?

Gość Sensacje XXI wieku
marudzisz, dla mnie to nie problem. pewnie duze masz piersi. Robisz cokolwiek z tym czy tyko narzekasz, bo pewnie dla chlopaka to nie ma znaczenia. 1. Opalanie 2. masc z witamina A 3. zapewne braki zywieniowe = trzeba sie lepiej odzywiac

Gość PiotrowskaPoetka
Ale z tym nie można niczego zrobić! To stare, głębokie, białe rozstępy! Robię regularnie peelingi, wcieram balsamy - o skórę dbam, ale tego gówna się nie pozbędę. Całkiem chętnie bym się zamieniła, bo blizny po oparzeniach są jakieś takie ludzkie, mogą czułośc wzbudzać, nie miałaś przecież zupełnie wpływu na ich pojawienie się, a rozstępy są dziwne i kojarzą się chyba tylko z kobietami w ciąży...

W dzisiejszych czasach prawie każda kobieta ma rozstępy. Najczęściej pojawiają się, gdy przytyjemy lub schudniemy.Z rozstępami nic się nie da zrobić, ale zawsze można dbać o sowoje ciało i szczupłość a zobaczysz, że nie będzie tak źle. Zapewne Jesteś jeszcze bardzo młoda, zobaczysz, że zaakceptujesz swoje ciało i kiedy spotkasz miłość na swojej drodze to Chłopakowi nie będą przeszkadzać Twoje rozstępy. Uwierz w to co piszę. Kiedyś wspomnisz moje słowa.

Gość Sensacje XXI wieku
Przeciez pisze ze to chlopakowi nie bedzie przeszkadzac, a zyc z tym ni emusisz, ale tez nie licz ze ci to zniknie jak za dotknieciem magicznej rozdzki. Skoro organizm tego nie usuwa to znaczy ze nia ma na to sily. Zawsze zostaje przeszczep skory.

Gość Bardzo prosze o opinie
Dziewczyny, podobno kolagen naturalny bardzo pomaga jeśli chodzi o rozstępy, cellulit itp Tylko kosztuje ... Ale chyba warto zainwestowac...

Gość ja mammmm
rozstepy na tylku!!! i tez nie wiem jak sie mam pokazac facetowi w bieliznie. Choc bardzo bym chciala to nie moge sie przelamac. Robilam juz chyba wszystko, kremy, balsamy, peelingi. I nic... co prawda nie regularnie, moze w tym tkwi tez przyczyna.

Rozstępy to trwałe uszkodzenie skóry kremy mogą jedynie je rozjaśnić a sam organizm na pewno je nie usunie. Na początku rozstępy są sino-różowe a z biegiem miesięcy czy lat bledną i są mniej widoczne. Polecam piling z kawy oraz masowanie ciała szorstką rękawicą, ale musicie dziewczyny zaakceptować je.Ciało kobiece nawet z rozstępami może pięknie wyglądać. Uwierzcie w to.

Gość a ja nieeeeee
Boże dziewczyny, opanujcie się, ja też mam rozstępy po schudnięciu, niestety nie schodzą, ale jakoś facetowi nie boję się pokazać, kręci go moje ciało, takie jakie jest, nie wariujcie, robicie same sobie problemy.

Gość kurde blaszka pogięta
dziewczyny przestańcie ,popatrzcie jak jest w innych krajach tam wszyscy są akceptowani ,a np faceci oni wcale nie mają samokrytycyzmu ,uśmiechajcie się badzcie wyluzowane i dowcipne tacy ludzie przyciągają innych do siebie i nie ważne są blizny pryszcze rozstępy nadwaga czy rude włosy

Moja trzecia baba miała też sporo rozstępów. No mi one nie przeszkadzały. Wtedy była przecudną osóbką.

Gość ona711103
e tam ..dzis nawet faceci cwiczacy na silowniach tez je maja...ja mam troche i zyje...i walcze o milosc..!

Gość a dlaczego zaraz
A grube nogi z cellulitem, którego za cholerę nie mozna się pozbyc są jeszcze gorsze. 😭