Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miły_wielbiciel_kobiet

Najładniejsza kafeterianka - tylko czarne nicki!

Polecane posty

Gość nie widziałam żadnej ładnej

Gość PODGLADANIEC
Madusia 18 ❤️

Gość zoobi
to ty Złoty ? zmieniłeś nick ?

czy ktoś tu wspominał o moim lubym Złotym? Złotiiii gdzie jesteś, kiedy dostanę zdjątko od Ciebie?:P:P:O:):(D:O:P😘 w słodkie usteczka

"hmm najładniejsza to chyba jestem ja;D;D" Udowodnij, narazie jest Czerwony Tulipan, a potem długo, długo nic. :classic_cool:🖐️ "A tam... Czasami jestem skromna " W sumie lepszy brak skromności niż fałszywa. :P🖐️

" No może i tak. Podobam się sobie i juz, chociaż teraz... Nikt nie chciałby mnie oglądać." Nie wierzę. :classic_cool:🖐️ A czemu? :P🖐️ "może tak ja, co? " Co to jest? :o🖐️

Gość klewhq
najpiękniejsza jest fionka - może ona kiedys pokaże wam swoją fotkę , kiedyś pokazywała - żadna z powyższych się z nią nie może równać - jest tak piękną dziewczyną , dla mnie nr 1

"Nie tajemnica, ale nie wszystko jest na sprzedaż... " No ok, ok rozumiem. W takim razie jedyne co mogę zrobić, to życzyć rychłej zmiany tego stanu. :classic_cool:🖐️ Ciesz się, że masz tylko sporadyczne złe dni, a nie tak jak my przegrańcy całe życie. ;):classic_cool:🖐️

Tulipanie i mówię bez zawiści ,choć kobietą jestem :D

Gość Belfasto-rewq
Głosuję na Złotą i Bimbałka obie porąbane.:P

"Ostatnio sporadyczne dni mam częściej, niż często. Ale co zrobić, trzeba życ. " Im częściej je będziesz miała, tym mniejsze wrażenie będą na Tobie robić. Z czasem uznasz o za normę. :p🖐️ Wiem umiem pocieszać. :classic_cool:🖐️ Jak masz doła to zapraszam na: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4030045&start=15930 Tam zawsze uzyskasz wsparcie, o każdej porze dnia i nocy. :classic_cool:🖐️

"Dziekuje, pewnie niedługo się tam odezwę. Nie, nie, u mnie to są bardziej najgorsze dni, niż taki zwykły smutek i bezużyteczność. " Fakt, głównie się tam zajmujemy przypadkami beznadziejnymi ale czasem oferujemy równiez usługi osobom z chwilowym potknięciem w życiu. :classic_cool:🖐️

"Moje życie to jedno wielkie potknięcie, ale chyba jeszcze nie jestem gotowa, zeby sobie to przyznać. " Hmm interesujące. Jesteś na dobrej drodze, wszyscy tak zaczynalismy. :classic_cool:🖐️ Choć znając kafeteryjne realia (nie tyczy się to kafeteryjnych tuczników rzecz jasna :classic_cool:🖐️) pewnie przesadzasz i chłopak z Tobą zerwał albo coś, a Ty to za tragedię bierzesz. :P🖐️

Gość k8
ja też jestem fajna, nawet.... :classic_cool: