Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona.. wykończona..

4 orgazmy dziennie..

Polecane posty

witam.. mam mały problem. jest on bardzo osobisty.. przeżywam samoczynnie 4 orgazmy dziennie.. i to nie jest zadna podpucha.. moze wiecie jak mozna nad tym zapanowac. czy to jest jakis rodzaj choroby.?

Gość hehehe.........
może zapomniałaś wyjąć sobie kuleczek ze szparki. Jeśli tak to wcale się nie dziwię:)

Gość tetkaxxbbbum
woow... szczesciara o ile to nie sciema. jesli to prawda to wzdaje mi sie ze da sie to jakos leczyc no ale po co... hehe

ej to nie jest smieszne.. ja na serio mowie.. i zadnych kuleczek nawet nie posiadam..

no nie wiem czy taka szczesciara.. na poczatku mi sie to podobalo. ale teraz? juz mam dosc tego. jak np ide na obiad do rodziny to jak mnie zlapie to od razu do ubikacji i siedze.. okropne to jest.. meczace i wgl.. przestalo mi sie podobac..

Gość od tylu
do psychologa musisz sie udac ale najpierw mzoe do ginekologa?

a co za problem widzisz że masz przyjemność? Przecież żeby mieć orgazm musisz stymulować strefy erogenne lub fantazjować seksualnie Jeżeli nie chcesz to nie rób tego.

do psychologa.? jezu ja juz nie wiem co mam roibc.. nie ma lekow jakichs na to.. to bardzo osobista sprawa. ja sie tego wstydze strasznie

Gość gsdgsd
wypierdalaj z tą prowokacją! :classic_cool:

Gość tetkaxxbbbum
ja uwazam ze nie ma sie czego wstydzic. Musisz sie udac do pszchologa albo seksuologa

Gość od tylu
No do p[sychologa ! bo wydaje m isie ze to ei jest uwarunkowane twoja budowa narzadow itp wec musisz isc do lekarza psychologa neich on zdiagnolizuje problem.

ale ja nie mysle o tym.. w tym problem... kiedys myslalam o lodowce pelnej jedzenia zeby nie myslec o zadnych pierdolach i nie pomoglo....

to nie zadna prowokacja..

ciekawe jak wy byscie sie czuli gdybyscie mieli taki problem i ktos wam wmawial ze to jakas denna prowokacja.. ? wgl po co miala bym cos takiego wymyslac.? ;/ myslalam ze forum jest od wysluchiwania porad...

sama już nie wiem,najgorsze to że przy takim orgaźmie popierduje sobie no I dostaje drgawki.Do tego mimowolnie dobieram sie do ku..tasów mojego brata I tatusia.Potem nic nie pamietam.Chciałam sie z tego wyspowiadać ale w konfensjonale dostałam orgazmu,ksiadz uciekł ale dopadłam ministranta.

Gość Chyba w chirirgach w
jednym z odcinkow byla dziewczyna ktora przezywala iles tam samoczynnych orgazmow na dzien. I to bylo czyms spowodowane. W kazdym razie chyba ją wyleczyli, nie pamietam dokladnie

Autorko tematu, powinnaś skonsultować się z neurologiem. Źródłem problemu są bez wątpienia jakieś zakłócenia w funkcjonowaniu układu nerwowego.