Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choholudek

jak to poznać?

Polecane posty

Gość choholudek

Witam W sobotę spotkałem się pierwszy raz z dziewczyną, z którą się wcześniej nie znaliśmy...Przed spotkaniem parę rozmów na gg...głównie polegających na tym, że proponowałem jej jakieś wyjście bo to ja ją widziałem pierwszy na mieście i pierwszy zdobyłem nr gg i zagadałem. No i w sobotę byliśmy na piwku...wydaje mi się, że było naprawdę fajnie,razem wracaliśmy spacerkiem, pokazała mi dokładnie gdzie mieszka,wzięła na swoje osiedle i zaprowadziła, aż pod swoją klatkę...w Niedzielę dała mi numer telefonu...z tym, że jak ja napiszę to ona odpisuje, ale sama jak do tej pory nie napisała pierwsza... Ciężko mi ją rozgryźć i wywnioskować czy jej na mnie zależy...jak to poznać? jak ją prześwietlić ? :>

Gość Lambii
Umawiaj się i rozmawiaj tyle. Nie ma drogi na skróty

Gość choholudek
no tak...ale na pewno można poznać po czymś, że dziewczyna jest Tobą zainteresowana i że zależy jej na Tobie.... Może nasze kochane, doświadczone kobitki się tutaj wypowiedzą... :D

Gość to w koncu dla kogo ten topic
no jak Ci odpowiada "tak" i 'nie" to raczej ma Cie gdzeis,a jak odpowieda szeroko na pytania, sama pyta, opowieda itd tzn.ze wszystko na dobrej drodze;) powodzenia🖐️

Tak to już jest, że ciężko nam pierwszej napisać - jak ktoś już wcześniej poradził; umawiaj się a sam się przekonasz. Rada dodatkowa! Pamietaj, że druga strona też sie nad tym samym zastanawia, dlatego jesli ty też będziesz defensywny, to pomysli, ze jest tylko \"koleżanką\" i w końcu może przestać w ogóle reagować

Gość choholudek
a jeszcze jedna sprawa... W poniedziałek napisałem do niej smsa... odpisała od razu... wszystko cacy..ale napisałem jej smsa na dobranoc (ułożyłem specjalnie taki z rymem... i... cisza... ;D) Wczoraj było podobnie... w ciągu dnia trochę poesmsowaliśmy, no i wszystko super, odpisywała od razu, pisała bardzo fajne smsy...Później rozmawialiśmy na gg, pożegnaliśmy się tam w stylu dobranoc :* itp itd no i wyszedłem z gg, ona też... 10 min później pomyślałem, że napiszę jej jeszcze smsa... No i napisałem coś tam w stylu, aby za długo nie siedziała (sesja) i że dobranoc :* i co... ? i znowu nie odpisała drugi dzień pod rząd na smsa na dobranoc... Totalnie tego nie rozumiem ? o co kaman ? kobitki w co Wy gracie? o czym to może świadczyć ? Kobitki pomocy, bo bez Waszej mądrości się zadręczę i zestresuję na śmieć... ;(

Gość Haken Bush
niezle, laska ma swoja klatke ;) rozumiem ze w bloku z wielkiej plyty?

moze spala juz :O a rano nie bylo sensu juz odpisywac? wyluuuuzuj :O skoro dala ci nr telefonu to nie jest zle umawiaj sie z nią

moze przejechala sie juz na jakims kolesiu,przeczytala ksiazke "dlaczego mezczyzni lubia zołzy" i teraz ja testuje...pozycje w zwiazku trzeba sobie kreowac od poczatku.ja to widze na moim facecie tak-na poczatku malo ufny,wiec ja czesceij pisalam,staralam sie,nadskakiwalam,bo jak bylismy razem bylo super...teraz ja bardziej chlodna,bo zwiazek bardziej zaawansowany,a on znowu szaleje,pisze (choc rzadko ma okazje,bo mieszkamy razem).zawsze jedna strona angazuje sie bardziej.

Gość cgfgfgf
Człowieku uspokój się...Może już spała. A poza tym jak siępożegnaliście na gg to po co jej jeszcze smsy wysylasz. Nie badz natretem!

Gość choholudek
spać, nie spała bo poszła się uczyć... nie chciałem być natrętny, ale pomyślałem sobie, że tym u niej dodatkowo zapunktuję i będzie jej miło...Dzisiaj jeszcze nic nie pisałem i narazie nie zamierzam... po południu ma kolokwium, więc albo zadzwonie do niej pod wieczór i zapytam jak jej poszło, albo w ogóle się dzisiaj do niej nie odezwę... mogłaby sama pierwsza napisać jakiegoś smsa...

Gość cappucino z piankąąą
autorze! jestem kobietą mam podobny problem z interpretacją http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4103159&start=30 co do Twojej sytuacji : czułabym sie troche przytloczona taka ilością 'kontaktu' z facetem. widać ze Ci zalezy ale ona moze poczuc sie osaczona ma sesje wiec daj jej sie bardziej skupic na nauce bo smsy podczas nauki b.rozpraszaja ( nawet jesli sa miłe) niech dzis dziewczyna ma 'spokoj':) odezwij sie do niej w czw/pt i zapytaj co slychac my tez nie lubimy czuc sie jak w klatce poza tym ona juz wie ze Ci zalezy :)

Gość zalamana99999999999
chocholudek to żałosne boisz się że stracisz czas niepotrzebnie czy co? i co z tego że nie jest na pozcątku zainteresowana??????? kobiety tutaj piszą, że ich facet wychodził dopiero, nawet do roku :P a ty taki w gorącej wodzie kąpany :P co za czasy :o Jak ci szkoda czasu, i chcesz miec gwarancje to sie od razu odczep od niej.