Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastasiaaaa

eee nie lubię chyba seksu nie podoba mi się czym to jest spowodowane?

Polecane posty

Gość anastasiaaaa

dziwna sprawa więc tak uprawiałam już 4 razy seks (wiem wiem bez komentarzy) ale dlatego tak mało bo mi sie nie podoba czy to może być spowodowane tym że tak mało razy to robiłam? na początku bolało 2 pierwsze razy.... później już nie tylko baardzo dziwne uczucie ale dla mnie nie jest to przyjemne czy ja po prostu nie lubie seksu czy za mało to robiłam ?? nie kminie tego w ogóle pomocy :(

Gość anastasiaaaa
up

Gość ...---...
ja na początku też tak miałam. tzn. gra wstępna była ok, ale jak we mnie wchodził to tak jakoś, nie wiem. właśnie dziwnie. za to teraz... na samą mysl przechodzą mnie dreszcze:D

Gość aniulka 1234
A co łączy cię z tym facetem, z którym się kochałaś? Poświęca dużo czasu na pieszczoty i ogólną gre wstępną? Jesteś mokra, kiedy już zamierza wejść? Czujesz sie swobodnie przy tym facecie, rozluźniasz się? Spróbuj sobie odpowiedzieć na te pytania.

Gość anastasiaaaa
czyli jest możliwośc że mogę nigdy nie polubić seksu? nie straszcie mnie :( to po ilu razach powinno mi przejść ? jeśli to w ogóle przejściowe

Gość anastasiaaaa
z facetem z którym uprawiam sex jestem już ponad pół roku czuję sie rozluźniona jestem mokra aż wręcz podczas gry wstępnej to ja nie wytrzymuję i każe mu wejść a później właśnie jest rozczarowanie :( ciągle przekładam seks a chciałabym żeby w tych kwestiach między nami było wszystko ok

Gość agatka patka natka
nie umiem ci pomoc

Gość aniulka 1234
Też tak miałam na początku. Kilka miesięcy. Zwalałam to na brak rozluźnienia, niedojrzałość psychiczną i fizyczną (miałam prawie 17 lat), wstyd i w ogóle wszystko inne. To się powinno zmienić, tylko dajcie sobie czas. Kobieta musi nauczyć się orgazmu podczas seksu, a nierzadko też odczuwania przyjemności.

Gość anastasiaaaa
tylko że ja odczuwam pociąg wręcz pragnę seksu ale gdy do niego dochodzi nie czuje przyjemności tylko takie dziwne uczucie ze wolalabym zeby wyszedl ze mnie

Gość anastasiaaaa
kilka miesiecy :O mam 19lat ale jak bede tak czula caly czas podczac seksu to nie wytrzymam kilka miesiecy